aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαH Ευρώπη να φέρει γιατρειά

H Ευρώπη να φέρει γιατρειά

O πρώτος στόχος του Απόλλωνα στη νέα σεζόν είναι να διακριθεί στην Ευρώπη και αυτό μπορεί να γίνει αν καταφέρει και προκριθεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ.

Θα είναι η τέταρτη φορά στην ιστορία του Απόλλωνα, να μπει σε ομίλους, από το 2013, όταν είχε καταφέρει να αποκλείσει τη Νις και να εξασφαλίσει το «εισιτήριο».

Είναι ξεκάθαρες άλλωστε και οι τοποθετήσεις του υπεύθυνου του γραφείου Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριου Κωνσταντίνου: «Είμαστε καταδικασμένοι να πρωταγωνιστούμε σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη. Αυτή η σεζόν είναι και η 6η σερί που θα αγωνιστούμε στην Ευρώπη. Θα επιδιώξουμε με όλες μας τις δυνάμεις να βρεθούμε ξανά στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ».

Δεν είναι μόνο το χρήμα που θέλουν στον Απόλλωνα, αλλά και τη δόξα της διάκρισης. Θα είναι σημαντικό άλλωστε, λίγους μήνες μετά την οδυνηρή απώλεια των δύο εγχώριων τίτλων, να έρθει επιτυχία μέσω της ευρωπαϊκής οδού, ανοίγοντας την όρεξη για τη συνέχεια της σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ