aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα H Ευρώπη φέρνει και τα ατομικά ρεκόρ

 H Ευρώπη φέρνει και τα ατομικά ρεκόρ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Μπρούνο Βάλε είναι από την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο πρώτος σε συμμετοχές στην ιστορία του Απόλλωνα στους ευρωπαϊκούς αγώνες. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας, με την τελευταία του συμμετοχή κόντρα στη Ζελιέζνιτσαρ έφτασε στους 35 ευρωπαϊκούς αγώνες. Έχει και δύο συμμετοχές από όταν αγωνιζόταν στη Βιτόρια Σετούμπαλ.

Το δικό του ρεκόρ έχει πετύχει και ο Φώτης Παπουλής, ο οποίος πλέον ανέβηκε στην τρίτη θέση όλων των εποχών ξεπερνώντας τον Μάριο Χαραλάμπους. Ο Ελλαδίτης άσος έφτασε στις 25 συμμετοχές, ενώ μπροστά τους βρίσκεται ο Πάμπος Πίττας με 30 ευρωπαϊκές παρουσίες.

Ακόμη, ο Ζοάο Πέδρο έφτασε πλέον στις 23 συμμετοχές με τη φανέλα του Απόλλωνα στην Ευρώπη και ξεπέρασε τους Μιλένκο Σπόλιαριτς και Γιώργο Ιωσηφίδη, οι οποίοι έχουν 22 παρουσίες. Αν ο Απόλλων προχωρήσει και φέτος στην Ευρώπη, αντιλαμβάνεται κάποιος πως οι συμμετοχές θα αυξηθούν και ένας ποδοσφαιριστής που θα βρεθεί σίγουρα ψηλά στις συμμετοχές θα είναι ο Εστέβαν Σατσέτι, ο οποίος την ερχόμενη Πέμπτη θα φθάσει στις 22 συμμετοχές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ