aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαH Εθνική Πορτογαλίας λυτρώνει τις μικρές ομάδες

H Εθνική Πορτογαλίας λυτρώνει τις μικρές ομάδες

H Εθνική Πορτογαλίας λυτρώνει τις μικρές ομάδες της χώρας, αφού κάνει δωρεά εκατομμυρίων, ώστε να στηρίξει τους ημιεπαγγελματίες.

Η διακοπή του πρωταθλήματος κάνει δυσκολότερη την επιβίωση των μικρών ομάδων και η Εθνική Πορτογαλίας είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να τις βοηθήσει. Την προηγούμενη Τετάρτη άλλωστε, η Ομοσπονδία της χώρας αποφάσισε να τερματίσει τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα χωρίς να υπάρχει πρωταθλητής, αλλά και… έσοδα.

Έτσι, με επικεφαλής τον Κριστιάνο Ρονάλντο, η ομάδα αποφάσισε να διαθέσει 4.7 εκατομμύρια ευρώ στο Ταμείο Υποστήριξης Ανταγωνισμού, του οποίου η αποστολή θα είναι να βοηθήσει τους παίκτες των ημι-επαγγελματικών συλλόγων μέχρι το τέλος αυτής της σεζόν. Επιπλέον, διεθνείς, τιμ και αξιωματούχοι της Ομοσπονδίας στέλνουν μήνυμα ενθάρρυνσης: «Εγγυόμαστε ότι, θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό, τι είναι δυνατόν για να στηρίξουμε τη χώρα μας σε αυτή την αποφασιστική στιγμή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ