aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαH επίσημη τοποθέτηση της Κάρντιφ για Σάλα: «Σοκαριστήκαμε»

H επίσημη τοποθέτηση της Κάρντιφ για Σάλα: «Σοκαριστήκαμε»

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται εδώ και αρκετές ώρες οι οι άνθρωποι της Κάρντιφ λίγο μετά τη συμφωνία τους με την Ναντ για τον Εμιλιάνο Σάλα έναντι του ποσού των 17.000.000 ευρώ.

Ο Αργεντινός επιθετικός ταξίδευε από τη Γαλλία με προορισμό την Ουαλία για να ολοκληρωθεί το deal αλλά τα ίχνη του αεροπλάνου στο οποίο επέβαινε χάθηκαν από τα ραντάρ πάνω από τα νησιά της Μάγχης.

Οι γαλλικές αρχές επιβεβαίωσαν πως έχει αρχίσει η διαδικασία αναζήτησης του αεροπλάνου, ενώ με ανακοίνωσή της η διοίκηση της αγγλικής ομάδας δηλώνει σοκαρισμένη.

Διαβάστε επίσης: Η καριέρα του Σάλα, o oποίος ήταν στο αεροπλάνο που εξαφανίστηκε

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Σοκαριστήκαμε στο άκουσμα της είδησης ότι το αεροπλάνο έχει χαθεί. Περιμέναμε τον Εμιλιάνο να έρθει χθες το βράδυ στο Κάρντιφ και σήμερα θα ήταν η πρώτη του ημέρα στην προπόνηση της ομάδας.

Ο ιδιοκτήτης μας Tan Sri Vincent Tan και ο πρόεδρος Mehmet Dalman είναι πολύ απογοητευμένοι από αυτή την εξέλιξη.

Πήραμε την απόφαση σήμερα το πρωί να διακόψουμε τη προπόνηση με τις σκέψεις της ομάδας, του διοικητικού προσωπικού και ολόκληρου του συλλόγου να είναι στον Εμιλιάνο και τον πιλότο.

Όλοι μας στην Κάρντιφ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους οπαδούς μας και ολόκληρη την οικογένεια του ποδοσφαίρου για την υποστήριξή τους σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Συνεχίζουμε να προσευχόμαστε για θετικά νέα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ