aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«H εικόνα μας στον αγώνα με την Ανόρθωση ήταν τραγική...»

«H εικόνα μας στον αγώνα με την Ανόρθωση ήταν τραγική…»

Με έντονο προβληματισμό μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, στον ραδιοφωνικό σταθμό Super Sport FM.

Για την έλλειψη σταθερότητας στην απόδοση: «Δυστυχώς ένα σύμπτωμα που δεν μπορούμε να εξαλείψουμε ότι και να κάνουμε. Τα τελευταία δύο χρόνια είναι ο πιο σημαντικός λόγος που η ομάδα χάνει βαθμούς από τους πρωτοπόρους. Περισσότερο δεν ήταν οι απώλειες βαθμών αλλά είναι η αποκαρδιωτική εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα».

Για του που το αποδίδει: «Αν ήταν τόσο εύκολο, θα το απαντούσαμε Πραγματικά η εικόνα μας στον αγώνα με την Ανόρθωση ήταν τραγική και σε καμία απολύτως περίπτωση δεν ήταν η απαιτούμενη».

Για την ποιότητα του ρόστερ: «Είναι λυπηρό που δεν μπορούμε να βρούμε αυτή την λύση. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Πήραμε και περισσότερα από ότι αξίζαμε».

Για το πόσο προβληματίζει η εικόνα της ομάδας: «Αυτή την φορά είναι πολύ μεγάλος ο προβληματισμός, βαθύτατος».

Για το αν υπάρχει θέμα προπονητή: «Δεν υπάρχει θέμα προπονητή. Το μόνο σίγουρο είναι πως η θλίψη που προκαλεί η ομάδα στον κόσμο την παίρνουμε και εμείς, όλοι στην ομάδα. Είναι κάτι το λυπηρό. Είμαστε όμως υπόχρεοι να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα».

Για τους τραυματισμούς: «Η τραυματισμοί είναι μια δικαιολογία αλλά δεν θεωρώ πως είναι εκεί το πρόβλημα».

Για τους Γκίε, Ρομπέρζ και Αγγελή: «Αναμένουμε τις εξετάσεις των δύο παικτών. Ο Αγγελή θα είναι εκτός από το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ