aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαH χιουμοριστική ατάκα του Τιμούρ και η απαίτηση απ' τον Σάντα Κλάους!

H χιουμοριστική ατάκα του Τιμούρ και η απαίτηση απ’ τον Σάντα Κλάους!

O πρόεδρος της Εταιρείας της Ανόρθωσης Ευγένιος Χαμπουλλάς γιορτάζει τα γενέθλιά του σήμερα και οι παίκτες της ομάδας του, τού έκαναν υπέροχο δώρο με τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ. Την προηγούμενη εβδομάδα ήταν τα γενέθλια του Χρήστου Πουλλαΐδη, ενώ σήμερα για τον ίδιο λόγο γιορτάζει κι η κόρη του Τιμούρ Κετσπάγια, Λίδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κετσπάγια στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου: «Κάναμε το καλύτερο δώρο στον πρόεδρο (σ.σ. Χαμπουλλάς) που έχει γενέθλια. Προηγούμενη εβδομάδα είχε κι ο ιδιοκτήτης γενέθλια και τα γιόρτασε κι αυτός με νίκη (σ.σ. Πουλλαΐδης). Πήρανε όλοι δώρα τώρα, περιμένουμε εμείς τα δώρα μας από τον Σάντα Κλάους. Έχει κι η κόρη μου γενέθλια. Αξίζουν πολλά αυτοί οι άνθρωποι διότι χωρίς αυτούς δεν θα ήμασταν εδώ που είμαστε σήμερα. Τους ευχαριστούμε για την αγάπη και την υποστήριξη και βλέπουμε μπροστά. Το λέω αυτό γιατί χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να πάμε μπροστά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ