aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαH Αρμάνι έσπασε το αήττητο της Μπαρσελόνα!

H Αρμάνι έσπασε το αήττητο της Μπαρσελόνα!

Στο… καναβάτσο η Μπαρτσελόνα με υπογραφή Σκόλα και Σέρχι Ροντρίγκεθ! Η Αρμάνι Μιλάνο επιβεβαίωσε την εκπληκτική της φόρμα και επικράτησε …, υποχρεώνοντας τους Καταλανανούς στην πρώτη τους ήττα στη σεζόν, με τον Αργεντινό φόργουορντ να είναι απολαυστικός και τον Ισπανό να εκτελεί στα κρίσιμα.

Σε ένα ματς που η Μπαρτσελόνα έδειχνε να το ελέγχει απόλυτα προηγούμενη 37-30 στο ημίχρονο και 58-52 στο τέλος της τρίτης περιόδου, η Αρμάνι χρειαζόταν κάποιον που θα σημάνει την αντεπίθεση. Αυτός ήταν ο Λουίς Σκόλα που με προσωπικό σόου στα πρώτα λεπτά της τέταρτης περιόδου, που περιελάμβανε από δίποντα μέχρι και κλεψίματα σε επαναφορές των αντιπάλων, έφερε το ματς σε ισορροπία (58-58) και την Μπαρτσελόνα σε πίεση.

Με δύο τρίποντα του Ντελα Βάλε, οι γηπεδούχοι άρχισαν να επιβάλλουν τον δικό τους νόμο (66-61) και στο τελευταίο δίλεπτο ανέλαβε την ευθύνη ο Σέρχι Ροντρίγκεθ. Με τρίποντο στα 2’15’’ πριν από τη λήξη έκανε το 69-64 και με τον ίδιο τρόπο έκανε και το 74-67, κλειδώνοντας τη νίκη για την ομάδα του, αλλά έβαλε και το… κερασάκι στην τούρτα με το τρίτο(!) του τρίποντο σε λιγότερο από δύο λεπτά, κάνοντας το 80-67.

Ο Σκόλα είχε 14 πόντους και 9 ριμπάουντ, ο Σέρχι προσέθεσε 17 με 5/9 τρίποντα και 7 ασίστ, ενώ ο Μίτσοφ σταμάτησε στους 16 με 8 ριμπάουντ. Από τους Καταλανούς, στους 15 πόντους σταμάτησε ο Ντέιβις και στους 13 ο Μίροτιτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ