aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαH αποζημίωση του Λέβι και η ψιθυρολογία για τις πληρωμές

H αποζημίωση του Λέβι και η ψιθυρολογία για τις πληρωμές

Στην μετά Ρόνι Λέβι εποχή έχει περάσει από το μεσημέρι της Τετάρτης (26/9) η Ανόρθωση. Ο Ισραηλινός προπονητής αποτελεί παρελθόν και ήδη στην ομάδα της Αμμοχώστου είναι στο ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του.

Η διοίκηση εισέπραξε «όχι» από τον Τιμούρ Κετσπάγια, ενώ αρνητική απάντηση έδωσε και ο Τόμας Κρίστιανσεν σε βολιδοσκόπηση μέσω τρίτου ατόμου (ατζέντη) στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην Κύπρο.

Η διακοπή του πρωταθλήματος δίνει χρόνο στη διοίκηση για εξεύρεση του αντικαταστάτη του Ισραηλινού προπονητή, ο οποίος σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν από πλευράς Ανόρθωσης ήταν συναινετικός στο ποσό της αποζημίωσης που θα λάβει.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Τα πρώτα «όχι» και ο επόμενος προπονητής

Όσον αφορά την ψυθυρολογία για απλήρωτους μισθούς σε ποδοσφαιριστές και υπαλληλικό προσωπικό, κάτι τέτοιο διαψεύδεται κατηγορηματικά από την επίσημη Ανόρθωση, η οποία ξεκαθαρίζει ότι άπαντες έχουν πληρωθεί με βάση το καθεστώς που προνοεί το συμβόλαιό τους.

Διαβάστε επίσης: Παντελή-Κετσπάγια: Από αχώριστοι, δεν λένε ούτε καλημέρα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ