aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαH αποκάλυψη της ομιλίας του και το «πέρασα καλά στην Ομόνοια, αλλά...»

H αποκάλυψη της ομιλίας του και το «πέρασα καλά στην Ομόνοια, αλλά…»

Τις καθιερωμένες δηλώσεις πριν από το παιχνίδι της ΑΕΚ με αντίπαλο την Ομόνοια στο ΓΣΠ (22/12) έκανε ο υπηρεσιακός τεχνικός της λαρνακιώτικης ομάδας, Ηλίας Χαραλάμπους.

Ο Κύπριος κόουτς τόνισε πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και αποκάλυψε τι είπε στους παίκτες του: «Είμαστε έτοιμοι. Μίλησα με τους ποδοσφαιριστές, τους είπα ότι αυτά τα παιχνίδια είναι τα καλύτερα να αγωνίζεσαι σε γεμάτο γήπεδο. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα που είναι πρώτη και πολύ φορμαρισμένη. Η νίκη με την Πάφος FC μάς έδωσε ψυχολογία. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο αλλά πάμε εκεί να κερδίσουμε τους 3 βαθμούς», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Τα ντέρμπι είναι ντέρμπι και δεν μπορείς να ξέρεις που θα κριθεί. Το μόνο που ξέρω αφού έπαιξα πολλά ντέρμπι είναι ότι πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και να δείξεις πόσο το θέλεις. Ότι έγινε το αφήνουμε πίσω. Ασχολούμαστε μόνο με το ντέρμπι της Κυριακής. Είμαι χρόνια εδώ και αυτό που έκανε ο κόσμος με την Πάφος FC ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Τους θέλουμε δίπλα μας και είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν. Μπορούμε να υποσχεθούμε πως θα δώσουμε το 100% για τη νίκη».

Τέλος, ερωτηθείς για να συναισθήματά του που θα τεθεί αντιμέτωπος ως προπονητής με την Ομόνοια, την οποία υπηρέτησε και ως παίκτης, είπε: «Έπαιξα και σαν παίκτης ενάντια στην Ομόνοια. Μας αρέσουν όλους τα γεμάτα γήπεδα, έπαιξα χρόνια και πέρασα καλά στην Ομόνοια, αλλά τώρα είμαι προπονητής της ΑΕΚ και θα κάνω καλύτερο για την ομάδα μου».

Τους παίκτες εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ο Ιβάν Τρισκόφκσι, ο οποίος ανέφερε: «Περιμένουμε ένα μεγάλο παιχνίδι. Ένα ντέρμπι απέναντι σε μια πολύ φορμαρισμένη ομάδα την Ομόνοια που επέστρεψε, είναι πρωτοπόρος, ενώ επέστρεψε και ο κόσμος της. Είμαστε έτοιμοι να πάμε εκεί για τη νίκη. Ξέρουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του αντιπάλου και αν κάνουμε πράξη ότι μας είπε ο προπονητής μας είμαι σίγουρος θα πάρουμε την νίκη. Είχα ένα μικρό πρόβλημα που με άφησε εκτός από το παιχνίδι με την Πάφος FC, τώρα είμαι έτοιμος, νιώθω καλά και έχω ακόμη 24 ώρες να προετοιμαστώ και να ανεβάσω ρυθμό και να βοηθήσω την ομάδα μου».

Ερωτηθείς για το άλλαξε από την μέρα που ο Ηλίας Χαραλάμπους ανέλαβε τα ηνία της ομάδας, απάντησε: «Τον Ηλία τον γνωρίζω χρόνια. Έχει ικανότητες και το έδειξε από την πρώτη στιγμή από τον αγώνα στην Πάφος FC. Ξέρει ποιες είναι οι ανάγκες στην ΑΕΚ. Δούλεψε περισσότερο στο ψυχολογικό κομμάτι»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ