aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαH απάντηση της ΚΟΠ για Ουζόχο και η απόφαση για μη συμμετοχή του

H απάντηση της ΚΟΠ για Ουζόχο και η απόφαση για μη συμμετοχή του

Το θέμα Ουζόχο μονοπωλεί το ενδιαφέρον και τα… φώτα είναι στραμμένα στην υπόθεση που Νιγηριανού κίπερ, ο οποίος κατέθεσε ήδη στην Αστυνομία μετά την καταγγελία του Απόλλωνα και τις έρευνες από το ΤΑΕ. Η ομάδα της Λεμεσού υποστηρίζει πως έγιναν παρατυπίες στο δελτίο υγείας του νεαρού κίπερ της Ανόρθωσης γι’ αυτό και η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια των Αρχών, οι οποίες προχώρησαν αργά το βράδυ της Παρασκευής και στη σύλληψη του αναπληρωτή πρόεδρου της Ανόρθωσης Δρ. Κυριακού Γιάγκου (διαβάστε ΕΔΩ).

Ωστόσο το ντέρμπι κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα είναι μόνο λίγες ώρες μακριά και είναι εξαιρετικά κρίσιμο. Η «Κυρία» είναι στην 5η θέση με 30 βαθμούς όσους έχουν και οι ερυθρόλευκοι στην 6η, γι’ αυτό και όποια ομάδα πάρει το τρίποντο θα κάνει αποφασιστικό βήμα για παραμονή στην πρώτη εξάδα και διεκδίκηση της τέταρτης θέσης.

Διαβάστε επίσης: ΚΟΑ: Έγιναν περαιτέρω ενέργειες για την υπόθεση Ουζόχο

Όσον αφορά τη συμμετοχή του Ουζόχο στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα, το Δ.Σ. της Ανόρθωσης σε συνεννόηση και με τον Γιούρχεν Στρέπελ αποφάσισαν όπως ο Νιγηριανός τερματοφύλακας να μην χρησιμοποιηθεί. Οι λόγοι εξηγούνται και στην ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της «Κυρίας» (διαβάστε ΕΔΩ). Η απάντηση πάντως από την ΚΟΠ στο αίτημα της Ανόρθωσης για το κατά πόσο είχε δικαίωμα συμμετοχής ο Νιγηριανός ήταν θετική. Θα μπορούσαν στην ομάδα της Αμμοχώστου να χρησιμοποιήσουν την απάντηση της Ομοσπονδίας στην υπερασπιστική τους γραμμή, ωστόσο αποφάσισαν αυτό που προαναφέραμε.

Διαβάστε επίσης: Τα 42 λεπτά που ακύρωσαν τη συνέντευξη Τύπου του ΚΟΑ και η νέα συνεδρία

Έτσι λοιπόν η Ανόρθωση δεν θα χρησιμοποιήσει τον Ουζόχο, καθώς ο Νιγηριανός δεν βρίσκεται στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση. Μάλιστα, ο Ουζόχο φοβισμένος με το τεταμένο κλίμα γύρω από το πρόσωπο του εξέφρασε στη διοίκηση τάσεις φυγής. Επομένως ο Γιούρχεν Στρέπελ θα ρίξει βασικό τον Δημητρίου στον αγώνα με τη Σαλαμίνα, έστω και αν αυτό θα της στοιχίσει σε θέμα εντυπώσεων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ