aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαH απάντηση Παντελή στις «βόμβες» Πράνιτς στο «Goal» για χρωστούμενα

H απάντηση Παντελή στις «βόμβες» Πράνιτς στο «Goal» για χρωστούμενα

Στο Αρχηγείο βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (19/2) ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ανδρέας Παντελή. Ο διοικητικός ηγέτης της «Κυρίας» κατέθεσε σχετικά με τις καταγγελίες της Ανόρθωσης για τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Ανδρέα Μιχαηλίδη για μεταφορά και αλλοιώσεις στον φάκελο με τα προσωπικά και ιατρικά δεδομένα του ποδοσφαιριστή Φράνσις Ουζόχο με παράνομο τρόπο αλλά και για δηλώσεις του στα ΜΜΕ με τις οποίες έχει δικάσει και καταδικάσει δημοσίως συγκεκριμένα πρόσωπα.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Έρχονται διοικητικές αλλαγές, παρακολουθεί ο Πουλλαΐδης

Ο Ανδρέας Παντελή επεσήμανε εξερχόμενος του Αρχηγείου τόνισε: «Είναι δουλειά της Αστυνομίας από εδώ και πέρα να το εξετάσει. Δώσαμε τη θέση μας, έχουμε ένα παράπονο. Εκκρεμεί μια έφεση. Υπάρχουν κι άλλα βήματα, έχουμε τώρα μια συνάντηση με τους δικηγόρους γιατί δεν είναι σωστή απόφαση για εμάς».

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» Πράνιτς στο «Goal»: «Είμαστε απλήρωτοι, ήρθε η ώρα να φύγω»!

Ερωτηθείς για τις καταγγελίες του Ντάνιελ Πράνιτς στο «Goal» για καθυστερημένες οφειλές ο πρόεδρος της Ανόρθωσης απάντησε: «Θα τα πούμε στη συνέχεια, αυτά είναι εσωτερικά θέματα και είναι μια δύσκολη στιγμή για την Ανόρθωση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ