aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαH Ανόρθωση θέλει τον θριαμβευτή της Λουμπλιάνα

H Ανόρθωση θέλει τον θριαμβευτή της Λουμπλιάνα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ανόρθωσης είναι ο Ιγκόρ Μπίσκαν. Η διοίκηση έχει αξιολογήσει την περίπτωση του Κροάτη προπονητή και την προκρίνει έναντι των υπολοίπων. Μάλιστα, έχουν γίνει οι πρώτες επαφές ανάμεσα στις δυο πλευρές και όπως προκύπτει, υπάρχει έδαφος συνεργασίας και μάλιστα πρόσφορο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στην ομάδα υπάρχουν και τρεις Κροάτες ποδοσφαιριστές με μεγάλη προσωπικότητα, όπως είναι οι Ντάνιελ Πράνιτς, Γκόρντον Σίλντενφελντ και Ιβάν Βάργκιτς.

Διαβάστε επίσης: Η απόφαση για το νέο προπονητή της Ανόρθωσης

Ο Νο1 στόχος της «Μεγάλης Κυρίας» είναι γνωστός μας ως ποδοσφαιριστής από το πέρασμά του από τη Λίβερπουλ και τον Παναθηναϊκό. Προπονητικά άρχισε ως βοηθός στη Ρούντες Κροατίας, την οποία στην πορεία ανέλαβε ως πρώτος προπονητής και την οδήγησε στην άνοδο στην Α’ Κατηγορία. Την περασμένη σεζόν ήταν στην Ολίμπια Λουμπλιάνα, με την οποίαν κατέκτησε το πρωτάθλημα και το κύπελλο, έχοντας περάσει με επιτυχία την πίεση του πρωταθλητισμού.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Φαβορί ο Mπίσκαν, Ισπανοί και Γερμανός στη λίστα

Είναι νεαρός και φιλόδοξος προπονητής, μιας και είναι 40 ετών, και αυτό είναι κάτι το οποίο θέλει και αρέσει στη διοίκηση της Ανόρθωσης. Ωστόσο, όπως είναι φυσικό, ο Ανδρέας Παντελή έχει και άλλους προπονητές στη λίστα του. Έχουν ξεχωρίσει ακόμη ένας Σέρβος τεχνικός και ένας Ισπανός (όχι ο Κανέδα). Το σίγουρο είναι ότι η διοίκηση των κυανόλευκων πήρε την απόφαση όπως προχωρήσει οριστικά στην πρόσληψη ξένου προπονητή, ο οποίος δεν θα έχει εργαστεί ποτέ ξανά στην Κύπρο.

Διαβάστε επίσης: Αναπάντητες κλήσεις ως απάντηση στο τηλεφώνημα που δεν έγινε

Ένα από τα βασικά και σημαντικά κριτήρια για την ομάδα της Αμμοχώστου είναι να έχει παραστάσεις πρωταθλητισμού και να διαθέτει την προσωπικότητα να ανατρέψει το κλίμα που έχει δημιουργηθεί από την αρχή της σεζόν και να πάρει από τους παίκτες του το 100%.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ