aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓυρίζει νέα σελίδα, ψάχνει αντίδοτο…

Γυρίζει νέα σελίδα, ψάχνει αντίδοτο…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ
Με ένα διαλυμένο παζλ μοιάζει αυτή την περίοδο η Ανόρθωση, μετά και τον οδυνηρό αποκλεισμό από την αλβανική Λάτσι. Εκεί που η ομάδα της Αμμοχώστου θα προετοιμαζόταν για να υποδεχθεί την Πέμπτη τη Μόλντε, στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της και να δει την επόμενη μέρα.

Μία μέρα η οποία είναι εξαιρετικά δύσκολη για όλους. Για τους ποδοσφαιριστές, την τεχνική ηγεσία αλλά και τη διοίκηση. Όλοι φέρουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τον ταπεινωτικό αποκλεισμό, όμως κανείς δεν μπορεί να γυρίσει τον χρόνο πίσω και να διαγράψει το τι έγινε. Αυτό που καλείται να κάνει τώρα η ομάδα της Αμμοχώστου είναι αρχικά να μείνει ήρεμη και με καθαρό μυαλό στη συνέχεια να χαράξει την επόμενη μέρα.

Η οποία για τη διοίκηση είναι οδυνηρή, όσον αφορά στο οικονομικό, για την τεχνική ηγεσία άρχισαν να ακούγονται φωνές διαμαρτυρίας, το ίδιο και για παίκτες αφού ο κόσμος έχει πληγωθεί για μία ακόμη φορά.

Να απομακρυνθεί ο Λέβι δεν θα ήταν λύση, ούτε διορθώνει το μέγεθος του προβλήματος. Και αυτό γιατί θα πρέπει η Ανόρθωση να τον αποζημιώσει και όποιος έρθει θα βρει μία ομάδα την οποία έκτισε ο Ισραηλινός.

Επομένως, αν διαχειριστεί σωστά τη δύσκολη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί είναι στο χέρι του Λέβι να ανατρέψει τα δεδομένα και ο κόσμος να ξεχάσει όσο γίνεται πιο νωρίς τον αποκλεισμό από τη Λάτσι.

Δεν είναι εύκολο, όμως επιβάλλεται ο σύλλογος να γυρίσει σελίδα, να αφήσει τον μαύρο αποκλεισμό στο περιθώριο και να δει την επόμενη μέρα με μεγαλύτερη αισιοδοξία και να βρει τον τρόπο να μείνει όσο γίνεται λιγότερο επηρεασμένος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ