aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓύρισε σελίδα, δεν αποπροσανατολίστηκε κανείς!

Γύρισε σελίδα, δεν αποπροσανατολίστηκε κανείς!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στην ΑΕΛ σκέφτονται ήδη τα σημαντικά παιχνίδια που ακολουθούν. Στο παιχνίδι με τη Ρίγα (0-2), ο Ντούσαν Κέρκεζ έδωσε κάποιες ευκαιρίες και σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα. Το ίδιο θα κάνει και σήμερα με την Πάφος FC για το τουρνουά Korantina Cup.

Ενόψει του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα, ίσως δούμε τους Αντάμοβιτς, Ζούνιορ στο βασικό σχήμα, ενώ παίζει και η περίπτωση Μακρή, ο οποίος πήγε αρκετά καλά με την Εθνική, στο προχθεσινό παιχνίδι με τη Βουλγαρία. Υπάρχουν επιλογές και το χαμένο ντέρμπι με τον Απόλλωνα δεν μπορεί να τους πάρει από κάτω. Η ήττα σε ένα παιχνίδι τριπλής παραλλαγής, αλλά και με δεδομένη την ανωτερότητα που παρουσιάζει ο Απόλλων, αυτό το διάστημα, δεν θα πρέπει να αποπροσανατολίσει κανένα στην ΑΕΛ. Ακόμη και η απογοήτευση που επικρατεί από το γεγονός ότι κάποιοι ήταν πολύ κάτω από πλευράς απόδοσης (Γκαζτανιάγα, Γούίλερ, Λαφράνς), δεν θα πρέπει να μηδενίσει τη μέχρι τώρα προσφορά των εν λόγω ποδοσφαιριστών.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ γνωρίζει καλά το δρομολόγιο της ομάδας του, μαθαίνει και αυτός κάποια πράγματα και το μόνο που μένει είναι να γυρίσουν όλοι σελίδα και να κάνουν νέα αρχή. Σε γενικές γραμμές η ΑΕΛ έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες των οπαδών της, όμως ότι έκανε μέχρι τώρα θα διαγραφεί αν δεν έχει την ίδια συνετή και καλή πορεία. Οι νέοι στην ομάδα, οι Πρόσεκ, Χουράδο, Ν. Τεϊσέιρα, Γκαζτανιάγα, Ντα Σίλβα, έχουν βοηθήσει πολύ.

Ο Ζντραφκόσκι αποτελεί την έκπληξη της φετινής σεζόν, ο Τόρες είναι στους μόνιμα διακριθέντες, ενώ με εξαίρεση το ματς με τον Απόλλωνα, το κεντρικό δίδυμο με τους Λαφράνς – Α. Τεϊσέιρα ήταν πολύ καλό. Αυτό που μένει είναι να αναλάβουν δράση και άλλοι ποδοσφαιριστές, όπως ο Μυτίδης, ο Ζούνιορ, ο Βοζίνια, ο Αντάμοβιτς και ο Μακρής. Υπάρχουν επιλογές και το μόνο που μένει είναι να επιστρέψουν άμεσα στις επιτυχίες και να μην χάσουν τον δρόμο που θα τους οδηγήσει στην Ευρώπη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ