aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓυαλίζει το μάτι των... «αλεπούδων»

Γυαλίζει το μάτι των… «αλεπούδων»

Πονηρή αλεπού… δεν πιάνεται. Η Λέστερ, ξεπέρασε άνετα και το εμπόδιο της Νιουκάστλ με 5-0, πέτυχε την τέταρτη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα και εδραιώθηκε στην τρίτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ, πίσω από Λίβερπουλα και Μάντσεστερ Σίτι.

Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς που κάνει το καλύτερο της ξεκίνημα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος πριν τρία χρόνια, δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στις «καρακάξες» που βρίσκονται στα τάρταρα της βαθμολογίας.

Μόλις στο 16ο λεπτό, ο Περέιρα έκανε μια φοβερή κούρσα και αφού διέσχισε ανενόχλητος το μισό γήπεδο, πλάσαρε ιδανικά τον Ντουμπράβκα για το 1-0. Η αποβολή του Χέιντεν στο 43’ για εγκληματικό τάκλιν στον Πέρες άλλαξε τα αριθμητικά δεδομένα και μετέτρεψε σε μονόλογο το ματς για τις «αλεπούδες». Στο 54’ ο Βάρντι έγραψε το 2-0 με όμορφο σουτ στην νίκηση, ενώ με αυτογκόλ του Ντάμετ στο 57’ η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς πήρε διαφορά τριών τερμάτων.

Στο 64’ και πάλι ο Βάρντι με κοντινή κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, ενώ το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Ν’ Ντιντί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ