aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓροθιά στα προβλήματα, με ένα ωφέλιμο τρίποντο για την ΑΕΚ!

Γροθιά στα προβλήματα, με ένα ωφέλιμο τρίποντο για την ΑΕΚ!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Παρά τα αγωνιστικά προβλήματα που έχει, παρά την κούραση και παρά την πίεση που καλείται να διαχειριστεί για να μη χάσει την επαφή της με την κορυφή, η ΑΕΚ καταφέρνει να αντεπεξέρχεται.

Απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα έκανε ένα μεστό παιχνίδι και κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο εξασφαλίζοντας μια νίκη που τη διατηρεί στο -1 από την κορυφή. Ταυτόχρονα, ξεπέρασε άλλο ένα εμπόδιο, αν και είχε κάποιες σημαντικές απουσίες. Τα κέρδη από την επιτυχία αυτή είναι πάρα πολλά για την ομάδα της Λάρνακας.

Ο Τρουγιόλς συνεχίζει να εμφανίζεται βελτιωμένος και να δείχνει ότι είναι ένας παίκτης που μπορεί να βοηθήσει και να δώσει λύσεις σε αρκετές θέσεις. Απέναντι στην Νέα Σαλαμίνα σκόραρε το πρώτο του γκολ, αφιερώνοντάς το στη νεογέννητη κορούλα του, ενώ έγινε ο 12ος ποδοσφαιριστής που σκοράρει φέτος για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Όσον αφορά τον Τρισκόφσκι, ο Ιδιάκεθ τον διατήρησε στην κορυφή της επίθεσης και κάθε άλλο παρά τον απογοήτευσε. Ο διεθνής Σκοπιανός επιθετικός πέτυχε το πέμπτο του τέρμα στα πέντε τελευταία παιχνίδια που αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης και έφθασε τα εννέα στο φετινό πρωτάθλημα. Είναι σε εξαιρετική φόρμα και δείχνει ότι η ΑΕΚ μπορεί -και με το παραπάνω- να στηριχθεί πάνω του όσον αφορά στο σκοράρισμα.

Ένα από τα θετικά της νίκης είναι και η πρώτη συμμετοχή του Μαλόκου, ο οποίος αγωνίστηκε στο φινάλε του αγώνα στο αριστερό φτερό της επίθεσης, κάνοντας το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΑΕΚ. Ο 20χρονος επιθετικός χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί και να μπει στο πετσί της νέας του ομάδας και ο Ιδιάκεθ σιγά-σιγά θα του δώσει μέσα από τα  παιχνίδια τη δυνατότητα να δείξει τις ικανότητές του.

Πλέον η ΑΕΚ αρχίζει προετοιμασία για τον αγώνα κυπέλλου με αντίπαλο την Καρμιώτισσα κάτω από τις καλύτερες προϋποθέσεις, με μοναδικό στόχο φυσικά να υπερασπιστεί το υπέρ της 2-1 και να περάσει στους «8» της διοργάνωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ