aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓουίλιαν: «Να μείνω στην Τσέλσι μέχρι τα… 40 μου»!

Γουίλιαν: «Να μείνω στην Τσέλσι μέχρι τα… 40 μου»!

Ο Γουίλιαν ξεκαθάρισε ακόμα μία φορά ότι νιώθει πλήρης στην Τσέλσι και πως σκοπεύει να μείνει στην ομάδα μέχρι τα βαθιά ποδοσφαιρικά του γεράματα! Παρά το γεγονός ότι τα βρετανικά Μέσα συνεχίζουν να εμπλέκουν τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό στα μεταγραφικά σενάρια μεγάλων συλλόγων, όπως η Μπαρτσελόνα, ο ίδιο στέλνει το δικό του – ξεκάθαρο μήνυμα.

«Όλοι ξέρουν πόσο αγαπάω αυτή την ομάδα και πόσο απολαμβάνω να παίζω για την Τσέλσι. Θα μείνω εδώ μέχρι να πάω 40 χρονών, αν και στο ποδόσφαιρο τα πράγματα μπορεί να μην έρθουν πάντα όπως τα θες», το πρώτο σχόλιο του διεθνούς άσου, που πρόσθεσε: «Θέλω να μείνω διότι μου αρέσει να παίζω εδώ. Η απόφαση αυτή, όμως, δεν είναι μόνο δική μου, θα πρέπει να αποφασιστεί και από τη διοίκηση. Έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις. Θα ήθελα να σας πω ότι θα μείνω, όμως προς το παρόν δεν είναι κάτι που μπορώ να πω με βεβαιότητα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ