aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓουέλμπεκ και διαιτησία καθάρισαν τη Μίλαν! (video)

Γουέλμπεκ και διαιτησία καθάρισαν τη Μίλαν! (video)

Πέταξε έξω τη Μίλαν η Άρσεναλ. Οι «ροσονέρι» προσπάθησαν να ανατρέψουν το 2-0 του πρώτο ματς, όμως οι «κανονιέρηδες» δεν την πάτησαν και με νέα νίκη στο Λονδίνο με σκορ 3-1 πέρασαν στα προημιτελικά του Europa League.

Αρκετά καλό παιχνίδι στο «Emirates» με γρήγορο ρυθμό. Η ομάδα του Γκατούζο άγχωσε για τα καλά τους γηπεδούχους, όταν με υπέροχο σουτ του Τσαλχάνογλου άνοιξε το σκορ στο 35ο λεπτό. Η Άρσεναλ ισορρόπησε και ουσιαστικά κλείδωσε την πρόκριση στο 38′, όταν Γουέλμπεκ κέρδισε πέναλτι-φάντασμα το οποίο εκτέλεσε εύστοχα στο επόμενο λεπτό (39’).

Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς δεν ήταν το ίδιο καλό, αφού η Μίλαν όταν είδε ότι δεν μπορεί να βρει ένα γρήγορο γκολ κατέβασε στροφές. Στο 71′ ήρθε και η χαριστική βολή για τους Ιταλούς όταν ο Ντοναρούμα έκανε λάθος και δεν μπόρεσε να διώξει το δυνατό σουτ του Τσάκα με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα. Το τελικό σκορ στο Λονδίνο διαμόρφωσε ο Γουέλμπεκ με κεφαλιά από κοντινή απόσταση στο 86ο λεπτό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ