aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΓονάτισε την Μπάγερν η Άιντραχτ και την έβαλε στην πίεση (vid)

Γονάτισε την Μπάγερν η Άιντραχτ και την έβαλε στην πίεση (vid)

Νίκη για Άιντραχτ, νέα απώλεια και Μπάγερν, τρίβουν τα χέρια τους στη Λειψία.

Η εξαιρετική ομάδα του Χούτερ επικράτησε 2-1 των πρωταθλητών, φτάνοντας σε πέμπτο σερί «τρίποντο», που τη διατηρεί στις υψηλές θέσεις της Bundesliga, την ώρα που οι πρωταθλητές νιώθουν πλέον πίεση. Η οποία θα γίνει ακόμα μεγαλύτερη αν η ομάδα του Νάγκελσμαν περάσει από την έδρα της Χέρτα.

Ο Καμάντα άνοιξε το σκορ στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ ο Γιουνές έκανε άπιαστο σουτ στο 31’ για το 2-0 των γηπεδούχων, ενώ ο Λεβαντόφσκι σκόραρε στο 53’, εκμεταλλευόμενος την εξαιρετική προσπάθεια του Σανέ. Ωστόσο, δεν κατάφερε να κάνει come back η ομάδα του Φλικ.

Το «Deutsche Bank Park» δεν είναι φιλόξενο τον τελευταίο καιρό για την Μπάγερν, που είχε ηττηθεί με 5-1 από την Άιντραχτ στις 2 Νοεμβρίου του 2019.


Τρία διπλά είχε από εκεί και πέρα το απόγευμα η Bundesliga. Η Μάιντς πήρε σπουδαία νίκη επί της Γκλάντμπαχ με 2-1 και βρέθηκε στο -1 από τη ζώνη της σωτηρίας. Η Ουνιόν επικράτησε 1-0 της Φράιμπουργκ. Νίκη με 1-0 για τη Στρουτγκάρδη κόντρα στην Κολωνία με γκολ του Κάλατζιτς. Στο 85’μπήκε για τους φιλοξενούμενους ο Ντίνος Μαυροπάνος, ενώ δεν αγωνίστηκε για τους γηπεδούχους ο Δημήτρης Λημνιός.



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ