aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓοδίν: «Αυτή η Ιντερ μού θυμίζει την Ατλέτικο που κατέκτησε το πρωτάθλημα»

Γοδίν: «Αυτή η Ιντερ μού θυμίζει την Ατλέτικο που κατέκτησε το πρωτάθλημα»

«Βλέπω πολλά πράγματα σε αυτή την Ιντερ που μου θυμίζουν την Ατλέτικο η οποία κατέκτησε την La Liga το 2014. Το κλίμα στα αποδυτήρια, η ενότητα ανάμεσα στους παίκτες, η διάθεση να είναι όλοι μαζί, να δουλέψουν και να τα πάνε καλά» είπε ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός, που στον αγώνα με την Ουντινέζε για την Serie A έδωσε την ασίστ για το μοναδικό γκολ. «Η βάση είναι πάντα ο προπονητής, στην Ατλέτικο ήταν ο Τσόλο, εδώ είναι ο Κόντε. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις έναν προπονητή αυτού του τύπου, να έχει προσωπικότητα και να σου δίνει συνέχεια κίνητρο. Πρέπει να το κάνουμε όπως εκείνη η Ατλέτικο, να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Ο Γοδίν κατέληξε για τον πρώην και τον νυν προπονητή του. «Μοιάζουν πολύ, στο πως ζουν τα παιχνίδια. Ενας παίκτης γίνεται δέκτης αυτής της ενέργειας μέσα στο γήπεδο, όπως και στην προπόνηση. Το να έχεις έναν προπονητή που να έχει δυνατή πίστη στις ιδέες του, είναι πολύ βασικό, σε όλες τις στιγμές της σεζόν»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ