aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Γνωρίζουμε τις δυνατότητες του, θέλει χρόνο»

«Γνωρίζουμε τις δυνατότητες του, θέλει χρόνο»

Στον Active και στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» μίλησε ο Φάνος Κιννής. Ο αντιπρόεδρος της ποδοσφαιρικής εταιρείας του Απόλλωνα, αναφέρθηκε στην κατάκτηση του Σούπερ Καπ, και στο χθεσινό φιλικό κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα το οποίος πραγματοποιήθηκε έτσι ώστε να πάρουν λεπτά συμμετοχής αρκετοί ποδοσφαιριστής.

Επίσης κλήθηκε να απαντήσει και για τον Τζέισον Σίλβα Πέρες, ο οποίος βρίσκεται σε δυσμενή θέση: «Το έχουμε πει από την αρχή, ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είναι πρώτη φορά που βγαίνει εκτός της χώρας του, αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχουν πολλές δυσκολίες προσαρμογής, συμβαίνει αυτό με παίχτες από την Λατινική Αμερική, αυτό το γνωρίζαμε και εμείς και ο Σωφρόνης. Χθες έκανε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, γνωρίζουμε ότι έχει τις δυνατότητες να μας βοηθήσει, άλλωστε γι’ αυτό τον εντάξαμε στο δυναμικό μας, και θεωρούμε ότι όσο περνά ο καιρός γίνεται καλύτερος. Δεν υπάρχει οποιαδήποτε απόφαση για αντικατάσταση του αυτή τη χρονική στιγμή που μιλάμε. Η αξία του είναι δεδομένη, τον είχαμε παρακολουθήσει γι’ αυτό τον φέραμε, σημαίνει πιστεύαμε στις δυνατότητες του. Σίγουρα κάθε ποδοσφαιριστής χρειάζεται χρόνο προσαρμογής, ο Τζέισον χρειάζεται περισσότερο χρόνο από κάποιους άλλους ποδοσφαιριστές».

Για το γεγονός ότι δεν μιλά αγγλικά: «Το έχουν αυτό στην Λατινική Αμερική, δυσκολευόμαστε να επικοινωνήσουμε μαζί τους. Θα κάνουμε μαθήματα ταχύρυθμα στην Λεμεσό και πολύ γρήγορα θα βελτιωθεί».

Σχετικά με τις μετεγγραφικές κινήσεις, ανέφερε ότι γίνονται κάποιες σκέψεις για τερματοφύλακα, αλλά δεν βρέθηκε κάτι το οποίο θα βοηθούσε (υπάρχει διαθέσιμη μια θέση για ξένο ποδοσφαιριστή) και τόνισε ότι δεν υπάρχει ενδεχόμενο αποχώρησης κάποιου παίχτη, και το τεχνικό επιτελείο με την διοίκηση των κυανόλευκων θα δει τις δύο ευρωπαϊκές αναμετρήσεις κόντρα στην Μίντιλαντ και θα κινηθεί ανάλογα. Όσον αφορά τον κόσμο, ο Κιννής είπε ότι υπάρχει μεγάλη ζήτηση, και αναμένεται να δώσει βροντερό παρών στο ΑΕΚ Αρένα, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνει το sold out.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ