aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Γνωρίζω σε ποια ομάδα είμαι προπονητής»

«Γνωρίζω σε ποια ομάδα είμαι προπονητής»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μετά τους νικηφόρους αγώνες με τον Άρη και τη Δόξα, η ΑΕΛ έχει μπροστά της δύο κολλητά ντέρμπι, πρώτα με την ΑΕΚ στο «ΑΕΚ Αρένα» και μετά με τον Απόλλωνα. Δύο παιχνίδια σημαντικά, στα οποία οι γαλαζοκίτρινοι ποντάρουν πολλά. Και πιθανό να είναι και… τροχιοδεικτικά, ως προς την πορεία της ομάδας.

Η φιλοσοφία του Μπρούνο Μπαλταζάρ, είναι πάντως ξεκάθαρη προς τους ποδοσφαιριστές του και την επανέλαβε στις δηλώσεις του, στην ψεσινή εκπομπή της Cytavision «Ώρα για μπάλα». «Γνωρίζω σε ποια ομάδα είμαι προπονητής. Όταν είσαι στην ΑΕΛ θέλεις να κερδίζεις κάθε παιχνίδι και αυτό ακριβώς προσπαθώ να περάσω στους ποδοσφαιριστές μου», ανέφερε ο Πορτογάλος τεχνικός, δείχνοντας πώς θα αντιμετωπίζει η ομάδα του τον κάθε αγώνα.

Πρόσθεσε πως δεν υπάρχουν περιθώρια χαλάρωσης και πως ο στόχος του, είναι να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά. «Τώρα αρχίζουμε. Δεν πρέπει να χαλαρώνουμε, αλλά να συνεχίσουμε για να γίνουμε ομάδα που θα διεκδικεί τίτλους», κατέληξε. Ο προπονητής των γαλαζοκιτρίνων, δεν το έκρυψε, ούτε προψές (το έχει πει και άλλες φορές), πως θέλει πολύ να ανελιχθεί και ότι η ΑΕΛ αποτελεί πρόκληση για την καριέρα του. Βεβαίως, κρίνεται και αυτός από τη δουλειά του και τα αποτελέσματα. Επόμενη αντίπαλος θα είναι η ΑΕΚ, την οποία παρακολούθησε στο προψεσινό της παιχνίδι με τον Ερμή (4-0).

Η ΑΕΛ ήταν καλή με τη Δόξα, αλλά το Σάββατο, απέναντι σε μια πιο δυνατή και ποιοτική αντίπαλο, θα χρειαστεί πολλές αντοχές για να πάρει αυτό που θέλει. Ο Μπαλταζάρ, πιθανό να προβεί σε μια ή δύο αλλαγές στο αρχικό σχήμα, σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε απέναντι στη Δόξα. Φιντέλις, Ρεζέντε, Λεόνσο και Μέσκα διεκδικούν θέση βασικού. Όλα είναι ανοικτά και εκφράζεται απορία για τον τρόπο με τον οποίο η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει τον προσεχή αντίπαλό της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ