aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓνωρίζει τι θα αντιμετωπίσει κι «οχυρώνεται»

Γνωρίζει τι θα αντιμετωπίσει κι «οχυρώνεται»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το αυριανό παιχνίδι θα είναι το τέταρτο φετινό εκτός έδρας για την ΑΕΛ. Πήρε το «διπλό» στο «Αμμόχωστος» κόντρα στον Ερμή, νίκησε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και στο «Στέλιος Κυριακίδης» Ανόρθωση και Πάφο αντίστοιχα, ενώ έμεινε στην ισοπαλία με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.

Και στους τέσσερις αγώνες της δεν δέχτηκε γκολ, κάτι που φανερώνει πως προσέχει πρωτίστως να μην παραβιαστεί η εστία της. Κόντρα στην ποιότητα της ΑΕΚ, οι γαλαζοκίτρινοι αναμένεται πως θα αγωνιστούν με μεγάλη προσοχή στα ανασταλτικά τους καθήκοντα και να μην επιτρέψουν στην αντίπαλο να γίνει απειλητική.

Με βάση όσα έδειξε μέχρι τώρα η ΑΕΚ, ως γηπεδούχος θα επιδιώξει να πιέσει την ΑΕΛ και εκεί θα φανεί κατά πόσο και αυτή τη φορά θα αντέξει η άμυνα της ομάδας του Κέρκεζ. Το μηδέν παθητικό είναι ο πρώτος στόχος, μεν, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η ΑΕΛ δεν θα βγει μπροστά για να κυνηγήσει το γκολ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ