aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓνώριζε για τον Καρ και το «όχι» της ΟΥΕΦΑ ο Απόλλωνας, έφτασε ο παίκτης

Γνώριζε για τον Καρ και το «όχι» της ΟΥΕΦΑ ο Απόλλωνας, έφτασε ο παίκτης

Ο Ντάνι Καρ αποώρησε από την Σάμροκ Ρόβερς για λογαριασμό του Απόλλωνα, λίγες ημέρες μετά από τον αποκλεισμό της ομάδας του από τους κυανόλευκους της Λεμεσού. Ο Λονδρέζος φορ εντάχθηκε στην Ρόβερς στα μέσα της σεζόν 2017-18 και έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο, αλλά ο τεχνικό της ομάδας Στέφεν Μπράντλι είπε ότι οι συζητήσεις του με τον παίκτη τον έπεισαν ότι ήρθε η ώρα να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του και σε πιο υψηλό επίπεδο, όπως αναφέρεται σε ιρλανδικά ΜΜΕ.

Όπως και να έχει, ο παίκτης ήδη συμφώνησε με τον Απόλλωνα κάτι που επιβεβαιώνεται και από πλευράς των κυανόλευκων και απομένουν τα ιατρικά τεστ για να ανακοινωθεί. Βρίσκεται ήδη στην Κύπρο, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως θα περάσει άμεσα από ιατρικά τεστ και θα ανακοινωθεί. Αυτό ίσως γίνει μέσα στο επόμενο τριήμερο.

Από εκεί και πέρα, ο 25χρονος φορ, επειδή αγωνίστηκε ήδη με την φανέλα της Σάμροκ Ρόβερς στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στα παιγνίδια του Απόλλωνα με την Αϊντχόφεν. Εφόσον, όμως, ο Απόλλωνα πετύχει τον άθλο της πρόκρισής του στους ομίλους της δεύτερη σε τάξη ευρωπαϊκής διοργάνωσης, θα έχει δικαίωμα σε αυτές τις αναμετρήσεις, βάσει κανονισμού της ΟΥΕΦΑ που επιτρέπει σε τέτοιες περιπτώσεις τη συμμετοχή παικτών (που αποτελούν μετεγγραφές) από τα συγκεκριμένα ματς κι έπειτα.

Εξ άλλου, όπως μας ελέχθη, ο Άγγλος φορ θα αποκτηθεί περισσότερο για τους αγώνες πρωταθλήματος, αφού γνώριζαν πως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα πλέι οφ. Άλλωστε, για την Ευρώπη και τουλάχιστον για τα ματς με την Αϊντχόφεν, ο Απόλλωνας υπολογίζει στους Εμίλιο Σελάγια και Σερζ Γκακπέ  για την κορυφή της επίθεσης, με τον δεύτερο να αποδεικνύει ότι μπορεί να προσφέρει και σαν «αιχμή του δόρατος» στα ματς με την Αούστρια Βιέννης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ