aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓλυκοκοιτάζουν «διαμάντι» της Βαλένθια

Γλυκοκοιτάζουν «διαμάντι» της Βαλένθια

Μεγάλο ταλέντο που ανήκει στη Βαλένθια διεκδικούν Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, με τις δύο ομάδες να εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του Φεράν Τόρες. Συγκεκριμένα πρόκειται για τον Ισπανό 17χρονο δεξιό εξτρέμ της Βαλένθια, ο οποίος αγωνίζεται στη Σεκούντα Ντιβιζιόν πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, με αποτέλεσμα να τον καλοβλέπουν οι δύο «αιώνιοι».

Η ρήτρα του πιτσιρικά είναι στα 8 εκατομμύρια αυτή τη στιγμή, όμως σύμφωνα με την «Super Deporte» η Βαλένθια έχει μπει σε διαπραγματεύσεις για να αυξήσει τη ρήτρα στα 25 εκατομμύρια ευρώ, ενώ αν και το συμβόλαιο του λήγει το 2019 οι «νυχτερίδες» θέλουν να του επεκτείνουν το συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο. Αυτό δείχνει πόσο πολύ πιστεύουν τον διεθνή με την εθνική Ισπανίας κάτω των 17, ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται με τη χώρα του στο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται στην Ινδία.

Η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα αναμένεται να δώσουν ακόμα μια μάχη για ένα μεγάλο ταλέντο από την Ισπανία, με τελευταίο παράδειγμα να είναι η μάχη που έδωσαν για τον Ντάνι Σεμπάγιος, με τους Μαδριλένους να βγαίνουν νικητές. Τέλος, να σημειωθεί ότι για το Φεράν Τόρες έχουν ενδιαφερθεί η Παρί Σεν Ζερμέν και η Γιουβέντους, ο οποίος παρακολουθείται εδώ και ένα χρόνο από τους σκάουτερς που έστειλαν οι ομάδες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ