aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓλίτωσε το… έμφραγμα από την Κολωνία η Άουγκσμπουργκ

Γλίτωσε το… έμφραγμα από την Κολωνία η Άουγκσμπουργκ

Ισοπαλία με σκορ 1-1 περιλάμβανε το -συναρπαστικό, όπως εξελίχθηκε- τελευταίο χρονικά παιχνίδι της 30ης αγωνιστικής στη Bundesliga, ανάμεσα σε Άουγκσμπουργκ και Κολωνία, με την πρώτη να μένει για τρίτο σερί ματς χωρίς νίκη και τη δεύτερη για έκτη συνεχόμενη αγωνιστική.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν… μονόπρακτο, με τους γηπεδούχους να καταγράφουν 11 σουτ, επτά κόρνερ κι ένα χαμένο πέναλτι σε αυτό το διάστημα, αλλά να μην καταφέρνουν να πάρουν το προβάδισμα που δικαιούνταν…

Ήρωας από… μοιραίος για τους «τράγους» ο Χορν, που «έβγαλε» πρώτα το σουτ του Βάργκας στο 3’, είδε τον Τσίχος να «παρενοχλεί» τον Νίντερλεχνερ τρία λεπτά μετά, ενώ απέκρουσε τόσο την προβολή του ίδιου παίκτη στο 11ο λεπτό όσο και τη νέα προσπάθεια του Βάργκας στο 20’!

Μεσολάβησε η πολύ καλή φάση για την Κολωνία, με την κεφαλιά του αμαρκάριστου Γιάκομπς να περνάει πάνω από την εστία του Λούτε, στο 17’, για να έρθει η… γκάφα του Χορν, ο οποίος ανέτρεψε τον Σαρενρεν Μπαζε κάνοντας λανθασμένη και αχρείαστη έξοδο στο 26ο λεπτό.

Ωστόσο, ο Γερμανός γκολκίπερ απέκρουσε την δυνατή εκτέλεση του Νίντερλεχνερ, στο αμέσως επόμενο λεπτό, με εντυπωσιακή επέμβαση στη δεξιά πλευρά του!

Η Άουγκσμπουργκ είδε τον Χορν να νικάει εκ νέου Νίντερλεχνερ, σε τετ α τετ στο 35ο λεπτό, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μια ακόμα ευκαιρία για το 0-1, κόντρα στη ροή του αγώνα, με το σουτ του Κάιντς να περνάει δίπλα από το δοκάρι, στο 42’.

Αντιθέτως, ο ρυθμός στην επανάληψη ήταν σαφώς πιο υποτονικός, με την Κολωνία να ελέγχει συνολικά περισσότερο την κατάσταση και να ζητάει αρχικά πέναλτι για νέα ανατροπή του Σαρενρεν Μπαζε από τον Τσίχος, αλλά να μην καταλογίζεται παράβαση, στο 49ο λεπτό.

Η ομάδα της Βαυαρίας έδειχνε μπλοκαρισμένη ενώ η πρώτη καλή φάση, μετά από μια ώρα αγώνα, άνηκε στον αντίπαλό της, με τον Γιάκομπς να μπαίνει από τα αριστερά αλλά τον Λούτε να μπλοκάρει το σουτ του…

Άλλη φάση της… προκοπής δεν υπήρξε μέχρι να μπούμε στο τελευταίο πεντάλεπτο. Εκεί όπου η Κολωνία κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ, με τον Μοντέστε που είχε μπει αλλαγή στο 82’ να σκοράρει μετά από δύο λεπτά, βρίσκοντας δίχτυα για δεύτερο σερί ματς και τρίτο στα τελευταία τέσσερα, πετυχαίνοντας το 0-1!

Ωστόσο, η Άουγκσμπουργκ βρήκε το… κουράγιο να απαντήσει, ύστερα από δύο λεπτά, όταν ο Μαξ κατάφερε να νικήσει τον Χορν με σουτ στην αριστερή γωνία, ισοφαρίζοντας παράλληλα σε 1-1.

Συνοπτικά η 30η αγωνιστική:
Παρασκευή (5/6)
Φράιμπουργκ-Γκλάντμπαχ 1-0
(59′ Πέτερσεν)

Σάββατο (6/6)
Λειψία-Πάντερμπορν 1-1

(27′ Σικ – 90’+2′ Στρόντιεκ)

Μπάγερ Λεβερκούζεν-Μπάγερν Μονάχου 2-4
(9′ Αλάριο, 89′ Βιρτς – 27′ Κομάν, 42′ Γκορέτσκα, 45′ Γκνάμπρι, 66′ Λεβαντόφσκι)

Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Μάιντς 0-2
(43′ Νιακατέ, 77′ Κούντε)

Φορτούνα Ντίσελντορφ-Χόφενχαϊμ 2-2
(5′, 77′ πεν. Χένινγκς – 16′ Νταμπούρ, 61′ Τσούμπερ)

Μπορούσια Ντόρτμουντ-Χέρτα Βερολίνου 1-0
(57′ Τσαν)

Κυριακή (7/6)
Βέντερ Βρέμης-Βόλφσμπουργκ 0-1
(82′ Βέγκχορστ)

Ουνιόν Βερολίνου-Σάλκε 1-1
(11′ Άντριχ – 28′ Κένι)

Άουγκσμπουργκ-Κολωνία 1-1
(88′ Μαξ – 86′ Μοντέστε)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ