aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓλίτωσε το εγκεφαλικό η Σίτι! (video)

Γλίτωσε το εγκεφαλικό η Σίτι! (video)

Είχε… Άγιο Μιλιβόγεβιτς η Μάντσεστερ Σίτι! Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού δεν κατάφερε να νικήσει τον Έντερσον με πέναλτι (σσ. πολύ κακή εκτέλεση) στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και η ομάδα του Πέπ Γκουαρντιόλα… γλίτωσε από την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα (0-0). Κακή εικόνα από τους Πολίτες, που δεν έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης ως συνήθως και είδαν της Πάλας να βάζει… φρένο στην ξέφρενη πορεία τους, σταματώντας παράλληλα το τρομερό σερί των 18 νικών τους!

Η Σίτι ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα αλλά τα έβρισκε… σκούρα κόντρα στην καλοστημένη Πάλας. Δυσκολευόταν να βρει διαδρόμους, ενώ και τα μεγάλα ατού των Πολιτών ήταν σε κακή ημέρα. Σανέ, Ντε Μπρόινε ήταν αρνητικοί, ο Ζέσους αποχώρησε τραυματίας και η «γκέλα»… μύριζε από νωρίς. Τα λεπτά περνούσαν, η Κρίσταλ Πάλας κρατούσε και λίγο έλειψε να κλέψει τη νίκη στο φινάλε. Ο Στέρλινγκ τράβηξε παρατεταμένα τον Ζαχά, αυτός έπεσε στην περιοχή και ο διαιτητής έδειξε σωστά την άσπρη βούλα.

Η Πάλας βρισκόταν μπροστά σε μια τεράστια έκπληξη, άπαντες στη Σίτι έβλεπαν την πρώτη τους ήττα να έρχεται αλλά ο Έντερσον είχε άλλη γνώμη. Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας «έβγαλε» με τα πόδια την κάκιστη εκτέλεση πέναλτι του Μιλιβόγεβιτς και η Μάντσεστερ κράτησε το αήττητο της (0-0) στο φετινό πρωτάθλημα. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο Γκουαρντιόλα είδε στο τέλος τον Ντε Μπρόινε να αποχωρεί με φορείο και θα περιμένει με αγωνία να δει την κατάσταση τόσο του Βέλγου, όσο και του Γκάμπριελ Ζέσους.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ