aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓλίτωσε από της Ράγιο τα δόντια και πέρασε στους «8» η Μπαρτσελόνα (vid)

Γλίτωσε από της Ράγιο τα δόντια και πέρασε στους «8» η Μπαρτσελόνα (vid)

Το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας σφράγισε η Μπαρτσελόνα σε ένα ματς που παραλίγο να εξελιχθεί σε μέγα κάζο.

Οι Καταλανοί βρέθηκαν πίσω στο σκορ, αλλά ξύπνησαν το τελευταίο εικοσάλεπτο και φέρνοντας το ματς τούμπα πήραν τη νίκη με 2-1 και την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Η Ράγιο με… τσαμπουκά κατάφερε και αιφνιδίασε τους «μπλαουγκράνα» και έφτασε στο 1-0, όταν ο Κασμί στο 63’ μπήκε από τα δεξιά και αφού ζάλισε τον Λενγκλέ, γύρισε την μπάλα στην περιοχή με τον Γκαρθία να εκμεταλλεύεται το ασταθές διώξιμο του Νέτο γράφοντας προ κενής εστίας το 1-0.

Ωστόσο, οι Καταλανοί «ξύπνησαν» μετά το σοκ από τη Ράγιο και έφεραν το παιχνίδι τούμπα.

Η απάντηση αρχικά ήρθε στο 70ο λεπτό με τον Γκριζμάν να συνδυάζεται με τον Μέσι και τον Αργεντινό να μην δυσκολεύεται να ισοφαρίσει με κοντινό πλασέ σε 1-1, ενώ το ματς γύρισε τούμπα δέκα λεπτά αργότερα. Με δημιουργό αυτή τη φορά τον Ζόρντι Άλμπα και εκτελεστή τον Ντε Γιονγκ σε μια φάση… καρμπόν, η Μπαρτσελόνα έφτασε στο 2-1 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Copa del Rey γλιτώνοντας το κάζο.


 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ