aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓκρίνια, γκρίνια, γκρίνια: «Κετσπάγια πίσω χθες»

Γκρίνια, γκρίνια, γκρίνια: «Κετσπάγια πίσω χθες»

Η γκρίνια των οπαδών της Ανόρθωσης κορυφώθηκε μετά τον απρόσμενο αποκλεισμό από το Γιουρόπα Λιγκ από την αλβανική Λάτσι, αλλά κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα τις τελευταίες μέρες. Κι είναι απολύτως φυσιολογικό να απογειωθεί κατά τη διάρκεια και μετά τον φιλικό αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΛ στο Τσίρειο.

Ήττα με 2-0, μία από τα ίδια στον αγωνιστικό τομέα και με λίγη… σάλτσα από τους διαδοχικούς τραυματισμούς και τα κρούσματα απειθαρχίας, το γλυκό της μουρμούρας έδεσε για τα καλά. Τα social media κατακλύστηκαν από σχόλια φίλων της Ανόρθωσης που στην καλύτερη περίπτωση εκφράζουν προβληματισμό. Στη… χειρότερη απαιτούν δραματικές αλλαγές, ενώ τα πυρά στρέφονται κατά παντός υπευθύνου. Της τεχνικής ηγεσίας, των παικτών και της διοίκησης.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Εκτός ο Ντουγκλάο – O καβγάς με τον Λέβι και η τιμωρία

Ακόμη και στο επίσημο γκρουπ της «Κυρίας» στο Facebook η γκρίνια και η απογοήτευση κτυπούν… κόκκινο πριν καν αρχίσει το πρωτάθλημα. Υπάρχουν βέβαια και σχόλια που δεν μπορούν να δημοσιευθούν.

Σταχυολογούμε μεταξύ άλλων:

«Η ομάδα είναι ανάξια σχολιασμού. Χωρίς πλάνο στο διοικητικό κομμάτι και το προπονητικό κομμάτι. Το ότι κάποιος συνδετικός κρίκος της ομάδας έχει σπάσει φαίνεται καθαρά. Κανένας δεν έχει την ευθιξία να αναλάβει τις ευθύνες. Ο κόσμος δεν είναι κορόιδο».

«Δεν έχει καρδιά ή ομάδα. Όσοι βασίστηκαν στον Ράγιος ότι είναι η καρδιά της ομάδας θα πέσουν έξω. Δεν έλαβαν τα μέτρα τους για αυτή τη θέση. Κάτι φταίει, το βλέπουν και κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν. Εμείς γιατί το βλέπουμε και αυτοί οι αρμόδιοι στον κόσμο τους».

«Έτσι είναι όταν καρτεράς να πάεις Εθνική Ισραήλ και τον σχεδιασμό αφήνεις τον στον αυτόματο…».

«Έχει ένα σωρό ταλέντα δικά μας δεν σου κάνουν…  Επιμένεις με τα κολλήματά σου. Ο Πηλεας εν σου κάνει όσα παιχνίδια έπαιξε ήταν αλάνθαστος ο μιτσής, ο Αρτυματάς το ίδιο, ο Οικονομίδης, ο Νικολάου. Πάντως πάρα με τις επίμονες σου προτιμώ να παίζουν οι μικροί».

«Επιμένει πας τζείντον Ράγιος. Αν μπω εγώ που είμαι τζαι 85 κιλά ένα παίζω παραπάνω που τζείνο που παρπατά μες το γήπεδο τζαι καρτερούμε να φκάλει 5 πάσες τον χρόνο».

Διαβάστε επίσης: Νέος «πονοκέφαλος» στην Ανόρθωση

«Ο άνθρωπος θα μας πάρει διαβάθμιση φέτος. Φκάρτετον με τις κλοτσιές έξω».

«Αφήστε τον Λέβι να κάνει τα δικά του. Έχει πλάνο ο άνθρωπος. Πρώτα τζείνος που τον έφερε τζαι ύστερα ο Λέβι».

«Ξενέρωμα! Τρεις μήνες προετοιμασία! Χάλια αποδυτήρια και από το γαουρόπατσο που δεχθήκαμε από Λάτσι ακόμα σουζούμαστε».

«Εσκοτώθηκε με Ντουγκλάο και έχουμε και “τραυματίες”…  Και ο νοών νοείτω… Έλεος με τον ξεροτζέφαλο!»

«Για τον κακό προγραμματισμό δεν ευθύνεται ΜΟΝΟ ο Λέβι».

«Διώξε τον διότι θα σε πάρει και σένα ο τροχός πρόεδρε».

«Έλα η ομαδάρα! Πολλές προοπτικές…».

«Πορτάρης, Λέβι και Γεωργίου αύριο αεροδρόμιο».

«Ποιός φταίει, ο προπονητής ή εκείνοι που τον αφήνουν εκεί;».

«Κετσπάγια πίσω χθες».

«Φέρτε τον Βενγκέρ ρε».

Διαβάστε επίσης: H ασταμάτητη ΑΕΛ κέρδισε την αποδεκατισμένη Ανόρθωση

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ