aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓκριεζμάν: «Δεν έφυγα από την Ατλέτικο για τους τίτλους...»

Γκριεζμάν: «Δεν έφυγα από την Ατλέτικο για τους τίτλους…»

Οι περισσότερες πιθανότητες για κατάκτηση τίτλων δεν ήταν ο πρώτος παράγοντας που σκέφτηκε ο Αντουάν Γκριεζμάν όταν πήρε την απόφαση να φύγει από την Ατλέτικο για να παίξει στη Μπαρτσελόνα. Τουλάχιστον αυτό ισχυρίστηκε ο ίδιος…

Ο Γάλλος επιθετικός προκάλεσε προβλήματα με τον τρόπο που αποχώρησε από τους «ροχιμπλάνκος» και η υπόθεσή του προξένησε διαμάχη ανάμεσα στους δύο εμπλεκόμενους συλλόγους μέχρι τελικά να κλείσει η υπόθεση.

Έχοντας αισθανθεί ότι ο κύκλος του στην Ατλέτικο είχε κλείσει, ο Γκριεζμάν ανέφερε ότι: «Δεν έφυγα για να κατακτήσω περισσότερους τίτλους, αλλά για να μάθω έναν νέο τρόπο ποδοσφαίρου και νέα πράγματα».

Μιλώντας για την επαναφορά στη δράση και τον Λουίς Σουάρες που επιστρέφει υγιέστατος έπειτα από πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε τους προηγούμενους μήνες, ο επιθετικός των «μπλαουγκράνα» δήλωσε:

«Είναι ο άνθρωπος που μαζί με τον Λιονέλ Μέσι κάνει τη διαφορά στα μεγάλα παιχνίδια. Μας έλειψε στα ματς που έχασε όμως τώρα θα τον έχουμε εξ αρχής ξανά μαζί μας».

Όσο για τις νέες συνθήκες στο ποδόσφαιρο μετά το πέρας της πανδημίας, είχε να πει: «Είδα μερικά στιγμιότυπα από την Bundesliga με τα άδεια γήπεδα, τα ομοιώματα των οπαδών, τους πανηγυρισμούς δίχως αγκαλιές και η αλήθεια είναι ότι φαίνεται σε όλους μας περίεργο…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ