aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓκουαρντιόλα: «Θα έχουμε πρόβλημα αν δεν γίνουμε πιο αποτελεσματικοί»

Γκουαρντιόλα: «Θα έχουμε πρόβλημα αν δεν γίνουμε πιο αποτελεσματικοί»

Για τις δυσκολίες της χθεσινής αναμέτρησης και για την αποτελεσματικότητα που πρέπει να έχουν οι ποδοσφαιριστές του, μίλησε ο Πεπ Γκουαρντιόλα στις δηλώσεις του, μετά τη λήξη του αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Τότεναμ στο Γουέμπλεϊ με 1-0: «Παίξαμε κόντρα σε μια ομάδα η οποία διαθέτει ποδοσφαιριστές, όπως ο Σισοκό, ο Κέιν, ο Ντάιερ και ο Ντεμπελέ, με τρομερά φυσικά προσόντα. Παίξαμε, όμως και σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο. Χάσαμε αρκετές ευκαιρίες και τους αφήσαμε να τρέξουν».

Στη συνέχεια ο τεχνικός των «πολιτών» προσέθεσε: «Καταφέραμε να διαχειριστούμε αρκετά καλά τον δύσκολο αγωνιστικό χώρο ειδικά στα πρώτα 15 -20 λεπτά. Στο δεύτερο ημίχρονο έπρεπε να τελειώσουμε το ματς, όμως αυτό είναι το πρόβλημά μας. Στις μεγάλες διοργανώσεις όπως το Champions league πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί γιατί αργά ή γρήγορα θα έχουμε πρόβλημα».

Σε ό,τι αφορά την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του Γουέμπλεϊ ο Ισπανός τεχνικός υπογράμμισε: «Κάναμε πολλά λάθη εξαιτίας της κατάστασης του γηπέδου. Είναι μια ερώτηση που πρέπει να γίνει στην Premier League και την Τότεναμ. Ελπίζουμε να μπορέσει να λυθεί το πρόβλημα».

Τέλος υποστήριξε: «Πήραμε τη νίκη κάτω από δύσκολες συνθήκες. Είναι δύσκολο να παίξεις ποδόσφαιρο εδώ και γι’ αυτό κάναμε λάθη, τα οποία δεν έπρεπε να έχουν γίνει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ