aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓκουαρντιόλα: «Ο Αρτέτα δημιουργεί κάτι μοναδικό στην Άρσεναλ»

Γκουαρντιόλα: «Ο Αρτέτα δημιουργεί κάτι μοναδικό στην Άρσεναλ»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Πεπ Γκουαρντιόλα για τον Μικέλ Αρτέτα, επαινώντας το έργο του Ισπανού τεχνικού στην Άρσεναλ.

Όπως τόνισε ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, ο Ισπανός συνάδελφός του είναι ο καταλληλότερος για τον πάγκο της Άρσεναλ και δημιουργεί κάτι μοναδικό στους «κανονιέρηδες».

«Το ομαδικό πνεύμα στην ομάδα της Άρσεναλ το έχει δημιουργήσει ο Αρτέτα, συνεπώς δεν υπάρχει κάποιος καλύτερος για αυτή τη δουλειά», δήλωσε αρχικά ο Πεπ Γκουαρντιόλα. Στη συνέχεια στάθηκε στο κλίμα που βγάζει η Άρσεναλ στον αγωνιστικό χώρο: «Ο τρόπος που πανηγυρίζουν οι παίκτες της Άρσεναλ και η μαχητικότητα που βγάζουν σε κάθε φάση, δείχνουν πως δημιουργείται κάτι ξεχωριστό σε αυτό το κλαμπ
».

Μάλιστα ο τεχνικός των «πολιτών» δεν παρέλειψε να αναδείξει το σημαντικό ρόλο που θα παίξει η στήριξη της διοίκησης της Άρσεναλ στο συνάδελφό του: «Αν ο Μικέλ στηριχθεί από τη διοίκηση της Άρσεναλ και αποκτήσει τους ποδοσφαιριστές που χρειάζεται, θα δημιουργήσει μια ομάδα διεκδικήτρια της Premier League τα επόμενα χρόνια».

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο προπονητές είχαν συνεργαστεί μέχρι το Δεκέμβρη του 2019, με τον Αρτέτα να είναι βοηθός του Πεπ στη Μάντσεστερ Σίτι. Μάλιστα οι δύο προπονητές θα «κονταροχτηπηθούν» για τα ημιτελικά του FA Cup σήμερα στις 21:45 στο Γουέμπλεϊ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ