aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓκουαρντιόλα: «Ίσως να μην μπορούμε να ανταγωνιστούμε κάποιες ομάδες»

Γκουαρντιόλα: «Ίσως να μην μπορούμε να ανταγωνιστούμε κάποιες ομάδες»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα θεωρεί πως η Μάντσεστερ Σίτι χρειάζεται ακόμη αρκετά πράγματα για να ανταγωνιστεί με την ελίτ της Ευρώπης. Μάλιστα συμπεριέλαβε σε αυτή και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παρότι η φετινή της πορεία είναι απογοητευτική.

«Στο επίπεδο ομάδων που ανταγωνιζόμαστε είναι η Λίβερπουλ, η Γιουνάιτεντ, η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ και η Γιουβέντους. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα ότι ίσως να μην μπορούμε να τους ανταγωνιστούμε. Θα πρέπει να το αποδεχτούμε και να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε. Η αλήθεια είναι πως στο πρωτάθλημα είμαστε στο -14 λόγω των λαθών που κάναμε, της ποιότητας των αντιπάλων μας, αλλά και πραγμάτων που δεν μπορούμε να ελέγξουμε. Αυτή είναι η πραγματικότητα, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Είμαστε ακόμη στις αρχές Δεκεμβρίου και έχουμε στόχους να διεκδικήσουμε. Ίσως αυτή η κατάσταση μάς βοηθήσει σαν κλαμπ για να γίνουμε καλύτεροι», τόνισε ο Γκουαρντιόλα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ