aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓκουαρδιόλα: «Πιο σημαντική η χαρά των οπαδών μας από τα τρόπαια»

Γκουαρδιόλα: «Πιο σημαντική η χαρά των οπαδών μας από τα τρόπαια»

Η Μάντσεστερ Σίτι επέκτεινε το εντυπωσιακό της ρεκόρ στις πέντε σερί νίκες μετά και την νίκη της με 4-0 επί της Μπόρνμουθ το Σάββατο. Επόμενος σταθμός είναι το Κύπελλο και η Σουόνσι πριν κάνει το ευρωπαϊκό ταξίδι στη Σκωτία για λογαριασμό της Σέλτικ αλλά ο Πεπ έχει μία δικιά του φιλοσοφία για την ομάδα.

«Για μένα δεν είναι τόσο σημαντικό το αν θα κερδίσουμε τίτλους ή όχι», είπε ο Ισπανός. «Είναι οι οπαδοί μας που έρχονται να δουν τον αγώνα ευχαριστημένοι με το θέαμα; Αν είναι τότε για μένα είναι αρκετό. Περισσότερο και από το να κερδίσω ένα τίτλο».

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι μίλησε και για το νέο απόκτημα της ομάδας Λερόι Σανέ: «Χρειάζεται λεπτά συμμετοχής και θα παίξει στον αγώνα του Κυπέλλου με την Σουόνσι την Τετάρτη. Ο Λερόι τραυματίστηκε στο ξεκίνημα της σεζόν. Τώρα είναι πολύ καλύτερα. Έκανε προπόνηση με την ομάδα και είναι έτοιμος. Ξέρω την ποιότητά του» συμπλήρωσε ο Ισπανός τεχνικός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ