aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓκουαρδιόλα: «Καθυστερεί η επάνοδος του Αγκουέρο»

Γκουαρδιόλα: «Καθυστερεί η επάνοδος του Αγκουέρο»

Αργεί η επιστροφή του Σέρχιο Αγκουέρο στην αγωνιστική δράση, σύμφωνα με τον Πεπ Γκουαρδιόλα. Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι δήλωσε πως ο επιθετικός της ομάδας του θα επιστρέψει στα γήπεδα σε έναν ή δυο μήνες από τώρα.

Ο Αργεντινός τραυματίστηκε στο γόνατο σε αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Μπέρνλι στις 22 Ιουνίου. Ο τραυματισμός αυτός έχει ταλαιπωρήσει τον Αγκουέρο, που έχασε και τους κρίσιμους αγώνες των «πολιτών» στο Champions League τον περασμένο Αύγουστο μεταξύ άλλων.

Ο 32χρονος παίκτης έχει ξεκινήσει ατομικές προπονήσεις εδώ και λίγες ημέρες, ωστόσο ο Γκουαρδιόλα ήταν ξεκάθαρος όσον αφορά την επιστροφή του στη δράση. « Ξέραμε ότι ο τραυματισμός είναι δύσκολος. Δεν έχει μπορέσει να συμμετάσχει στις ομαδικές προπονήσεις και ο Σέρχιο δεν είναι ένας παίκτης που επανέρχεται γρήγορα μετά από τραυματισμό. Είναι έξω αρκετό καιρό και θα χρειαστούν ακόμα ένας ή δυο μήνες για να γυρίσει» τόνισε χαρακτηριστικά ο Ισπανός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ