aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓκουαρδιόλα: «Ελεγα ότι ο Γκουντογκάν μπορεί να παίξει στην επίθεση και γελούσαν»

Γκουαρδιόλα: «Ελεγα ότι ο Γκουντογκάν μπορεί να παίξει στην επίθεση και γελούσαν»

Για τις ποδοσφαιρικές ικανότητες που διαθέτει ο Ιλκάι Γκουντογκάν μίλησε ο Πεπ Γκουαρδιόλα αλλά και για το γεγονός ότι μπορεί να σταθεί εξίσου καλά στην επιθετική γραμμή της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο 30χρονος Γερμανός τεχνικός, διανύει μία από τις καλύτερες σεζόν στο Νησί και τη Μάντσεστερ Σίτι, καθώς έφτασε τα 11 τέρματα στην Premier League, εκ των οποίων τα δύο τα πέτυχε στη νίκη της ομάδας του επί την Τότεναμ (3-0).

Εκτός αυτού ο Γκουντογκάν, έχει σημειώσει περισσότερα γκολ από οποιονδήποτε άλλο παίκτη στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης από την αρχή του ημερολογιακού έτους, δίνοντας εννέα γκολ σε εννέα αγώνες της Premier League το 2021.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα γνώριζε εξ αρχής το τι μπορεί να κάνει ο Γκουντογκάν αγωνιζόμενος στην επιθετική γραμμή της ομάδας, γι’ αυτό και δεν αποτελεί έκπληξη για τον ίδιο. ότι ο έμπειρος μέσος έχει αποκτήσει τελευταία συχνή σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα.

«Είπα πολλές φορές ότι μπορούσε να παίξει ως επιθετικός, σαν ψεύτικο εννιάρι, και οι άνθρωποι γέλασαν. Κατάλαβα γιατί, γιατί δεν το έχει ξανακάνει. Αλλά έχει την αίσθηση να φτάσει στο γκολ. Σήμερα κέρδισε ένα καθαρό πέναλτι και μετά είχε την ποιότητα να σκοράρει και τα δύο γκολ. Έχει το τέμπο να φτάσει εκεί. Είναι τόσο καλός σε αυτές τις στιγμές. Κέρδισε το βραβείο για τον παίκτη του μήνα. Αν συνεχίσει να παίζει έτσι τον Φεβρουάριο, θα το κερδίσει ξανά», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γκουαρδιόλα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ