aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓκουαρδιόλα: «Είναι παίκτες, όχι μηχανές, τους σκοτώνουν»

Γκουαρδιόλα: «Είναι παίκτες, όχι μηχανές, τους σκοτώνουν»

Στο ιδιαίτερα επιβαρυμένο πρόγραμμα των ομάδων αυτή τη σεζόν αναφέρθηκε, για μία ακόμα φορά, ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

«Σκοτώνουν τους παίκτες, αυτό που συμβαίνει είναι υπερβολικό. Δεν είχαμε μια ολόκληρη εβδομάδα ξεκούρασης από την αρχή της σεζόν. Οι παίκτες είναι άνθρωποι, δεν είναι μηχανές, γι’ αυτό και αλλάζω παίκτες σε κάθε παιχνίδι. Έχω μια απίστευτη ομάδα, αλλά θέλω όλοι να είναι υγιείς. Μερικοί από αυτούς θέλουν ακόμη και να παίζουν κάθε μέρα, αλλά έτσι είναι αδύνατο να προσπαθείς να κερδίσεις όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχεις. Ξεκινήσαμε αργότερα και θα τελειώσουμε νωρίτερα» είπε ο Ισπανός προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, που αύριο θα υποδεχθεί τη Ντόρτμουντ, στην πρώτη μεταξύ τους προημιτελική αναμέτρηση του Champions League.

«Δεν υπάρχει ούτε ένας παίκτης της Ντόρτμουντ που να μην έχει ποιότητα. Ξοδεύουν πολλά χρήματα σε νέους παίκτες και πληρώνουν πολύ τους μάνατζερ για να πάρουν αυτούς τους ποδοσφαιριστές, επειδή έχουν απίστευτο ταλέντο», τόνισε ο Γκουαρδιόλα.

«Ήμουν στη Γερμανία για τρία χρόνια και ήταν πάντα ένας μεγάλος αντίπαλος. Γνωρίζω το ταλέντο που έχουν, όχι μόνο ο Χάαλαντ, αλλά και ο Σάντσο και ο Μάρκο Ρόις και ο Νταχούντ και ο Χούμελς. Όταν έχουν χώρους για να τρέξουν, σε σκοτώνουν. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε επιθετικοί», κατέληξε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ