aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓκουαρδιόλα: «Απίθανο που δεν δόθηκε αυτό το πέναλτι»! (vid)

Γκουαρδιόλα: «Απίθανο που δεν δόθηκε αυτό το πέναλτι»! (vid)

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα για πρώτη φορά αναφέρθηκε τόσο αιχμηρά στη διαιτησία παρά το 5-2 της Σίτι επί της Σαουθάμπτον και δεν μπορούσε να καταλάβει πως γίνεται ο VAR να μην έδωσε το πέναλτι στον Φόντεν στο πρώτο ημίχρονο…

Ο Καταλανός προπονητής ξεκαθάρισε ότι εδώ και αρκετά χρόνια δεν ασχολείται δημόσια με διαιτητικές αποφάσεις, αλλά αυτό που είδε το βράδυ της Τετάρτης στο ματς με τους «αγίους» τον έκανε έξω φρενών.

Στο πρώτο ημίχρονο και με το σκορ στο 1-1 ο Φόντεν ανατρέπεται πεντακάθαρα από τον ΜακΚάρθι και ο VAR δεν ενημέρωσε ποτέ τον διαιτητή για την παράβαση!

«Ξέρετε ότι τόσα χρόνια δεν έχω παραπονεθεί ποτέ για τη διαιτησία, όμως αυτό που είδαμε ήταν απίθανο! Απίθανο! Μπορεί ο διαιτητής να μην το είδε, αλλά υπάρχει ο VAR! Γι’ αυτό υπάρχουν οι VAR!

Να το ξαναείδε και να μην το είπε για να το δώσει ο διαιτητής; Εκείνη τη στιγμή το σκορ ήταν 1-1 και μπορεί να νικήσαμε 5-2, αλλά δεν καταλαβαίνω…» είπε ο Πεπ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ