aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓκουαρδιόλα: «Αυτή είναι η πραγματικότητα, είμαστε τόσο πίσω από τη Λίβερπουλ»

Γκουαρδιόλα: «Αυτή είναι η πραγματικότητα, είμαστε τόσο πίσω από τη Λίβερπουλ»

Την ανωτερότητα της Λίβερπουλ σε όλα τα επίπεδα στο φετινό πρωτάθλημα παραδέχθηκε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, μετά την ήττα της Μάντσεστερ Σίτι από την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ», που σφράγισε και μαθηματικά τον τίτλο στη Λίβερπουλ.

Ο Καταλανός τεχνικός δεν έψαξε για δικαιολογίες και τόνισε ότι η διαφορά στη βαθμολογία αποτυπώνει ακριβώς τη διαφορά που είχαν οι δύο ομάδες τη φετινή σεζόν και μάλιστα διευκρίνισε πού ήταν ανώτερη η ομάδα του Κλοπ.

«Ίσως να μην ήρθαμε με το ίδιο πάθος. Η Λίβερπουλ έπαιζε κάθε ματς σαν να ήταν η τελευταία που είχαν. Αυτή είναι η πραγματικότητα, ότι είμαστε τόσο πίσω από τη Λίβερπουλ.

Ήταν εκπληκτική σε συνέπεια καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Χάσαμε βαθμούς στην αρχή της σεζόν και η Λίβερπουλ δεν έχανε ποτέ. Πρέπει να επιστρέψουμε για τη νέα σεζόν, να είμαστε πιο συνεπείς και να καλύψουμε τους πόντους που χάσαμε αυτή τη σεζόν.

Αυτή είναι η πραγματικότητα. Πριν από δύο χρόνια, ήμασταν 25 πόντους μπροστά από τη Λίβερπουλ και τώρα είναι αυτοί σε αυτή την απόσταση. Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε ότι κερδίσαμε δύο τίτλους. Είναι μια εκπληκτική επιτυχία για μας, για την ομάδα. Ωστόσο, ας είμαστε ταπεινοί και να παραδεχθούμε ότι δεν μπορούμε να νικάμε πάντα.

Στις τελευταίες 10 διοργανώσεις που έχουμε παίξει ως ομάδα, έχουμε κατακτήσει 8 τίτλους. Αυτό δεν έχει ξανασυμβεί σε αυτή τη χώρα. Δεν μπορείς να νικάς συνέχεια και πάντα. Έτσι, ποτέ δεν σκέφτηκα στη ζωή μου ότι μπορείς να νικάς πάντα», είπε ο Καταλανός τεχνικός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ