aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓκονθάλεθ αποκλειστικά στο «Goal»: «Στους “32”; Γιατί όχι…»

Γκονθάλεθ αποκλειστικά στο «Goal»: «Στους “32”; Γιατί όχι…»

TΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Έχει παίξει εννέα χρόνια στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, έχει αγωνιστεί σε ομίλους τους Τσάμπιονς Λιγκ με τη φανέλα της Σοσιεδάδ και τώρα ετοιμάζεται να αγωνιστεί με τη φανέλα της ΑΕΚ και σε ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο λόγος για τον Μίκελ Γκονθάλεθ ο οποίος ήρθε στην ομάδα της Λάρνακας και με το «καλημέρα» έβαλε το λιθαράκι του στο να έρθει η μεγάλη αυτή επιτυχία. Δεν έχει χάσει ούτε και ένα λεπτό στα έξι παιχνίδια που έδωσε η ομάδα στην προκριματική φάση και μαζί με τον Μοϊσόφ συνέθεσαν ένα εξαιρετικό και δεμένο σύνολο.

Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός μίλησε αποκλειστικά στο «Goal» για την μεγάλη αυτή επιτυχία: «Αισθάνομαι πολύ όμορφα, είναι κάτι πολύ θετικό για μας να παίζουμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και είμαι πολύ χαρούμενος».

Ερωτηθείς αν πίστευε πριν έρθει ότι θα ερχόταν αυτή η επιτυχία τόσο σύντομα, σχολίασε: «Ναι. Είχαμε τη δυνατότητα να παίξουμε σε αυτή την προκριματική φάση και αν κάναμε καλά παιχνίδια, πίστευα ότι θα τα καταφέρναμε. Το επίπεδο είναι πολύ καλό. Αποκλείσαμε την Ντάνταλκ, την Στουρμ Γκρατς και την Τρέντσιν. Αισθάνομαι ότι το επίπεδο είναι πραγματικά πολύ καλό».

Οι φίλοι της ΑΕΚ μετά το τέλος του αγώνα με την Τρέντσιν αποθέωσαν την ομάδα αλλά ζήτησαν ακόμη περισσότερα: «Είναι φυσιολογικό», σχολίασε ο Βάσκος στόπερ και πρόσθεσε: «Θα δουλέψουμε περισσότερο. Τώρα έχουμε δυο βδομάδες μέχρι να παίξουμε στο πρωτάθλημα».

Απαντώντας σε ερώτηση εάν η ΑΕΚ μπορεί να παλέψει μέχρι το τέλος για το πρωτάθλημα έχοντας και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια ενδιάμεσα, τόνισε: «Δεν ξέρω. Δεν έχω παίξει ποτέ στο πρωτάθλημα και δεν ξέρω το επίπεδο των άλλων ομάδων, αλλά στο πρωτάθλημα υπάρχουν πολύ καλές ομάδες. Αν είμαστε εμείς καλοί και διατηρήσουμε αυτό το επίπεδο θα μπορούμε να κάνουμε σημαντικά πράγματα».

Κληθείς να σχολιάσει αν η ΑΕΚ μπορεί να διεκδικήσει κάτι περισσότερο στην Ευρώπη, μας είπε: «Γιατί όχι. Είναι η φιλοδοξία μας αυτή. Παίζουμε για να το απολαμβάνουμε αλλά θα προσπαθήσουμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο».

Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά για την ΑΕΚ, ο Αντόνι Ιραόλα έχει παραχωρήσει τριήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι επιστρέφουν αύριο ξανά στη δουλειά. Άλλωστε υπάρχει και η διακοπή του πρωταθλήματος υπάρχει μπόλικος χρόνος για να προετοιμαστούν. Πρώτη υποχρέωση εντός συνόρων για την ομάδα της Λάρνακας είναι στις 15 Σεπτεμβρίου εκτός έδρας κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα. Μία ομάδα που παραδοσιακά δυσκολεύει την ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ