aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓκοντάλ: Θα πάρει το «βάπτισμα» του πυρός με τον ΑΠΟΕΛ

Γκοντάλ: Θα πάρει το «βάπτισμα» του πυρός με τον ΑΠΟΕΛ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Πρώτη εμφάνιση αύριο για τον Μπόρις Γκοντάλ. Ο Σλοβάκος κεντρικός αμυντικός, αν και μόλις έχει γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες, θα αγωνιστεί στο ντέρμπι κορυφής με τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ. Με δεδομένη την απουσία του «κιτρινισμένου» Ζούνιορ, ο νεοαποκτηθείς θα πάρει τη θέση στα στόπερ δίπλα από τον Λαφράνς.

Η απόκτησή του έγινε για να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο η αμυντική  γραμμή και στην εμπειρία του ποντάρει πολλά ο Ντούσαν Κέρκεζ. Η άλλη θέση στην οποία θα δούμε νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα, είναι αυτή του δεξιού μπακ. Ο Ν. Τεϊσέιρα, επίσης λόγω καρτών, χάνει τον αγώνα και στη θέση του θα είναι ένας από τους Α. Τεϊσέιρα και  Χ. Κυριάκου.

Οι γαλαζοκίτρινοι θα ολοκληρώσουν σήμερα την προετοιμασία τους για το αυριανό παιχνίδι, με τον προπονητή τους να καταστρώνει τα πλάνα του με διαφορετική ενδεκάδα, σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στην Αλκή. Η αυριανή αναμέτρηση έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς με νίκη πιάνει κορυφή η ΑΕΛ και από εκεί και πέρα, όσο και αν το πρόγραμμα είναι δύσκολο, όλα θα είναι πιθανά.

Εκτός από τις νίκες επί της Ανόρθωσης και της ΑΕΚ στις έδρες των δύο, στον α’ γύρο, η ΑΕΛ δεν έχει νικήσει άλλη ομάδα της πρώτης εξάδας, γι’ αυτό και αύριο με τον ΑΠΟΕΛ έχει και αυτό το κίνητρο. Ο Κέρκεζ δούλεψε τις τελευταίες ημέρες στην αμυντική τακτική που θα ακολουθήσει, ενώ είναι πιθανό να υπάρξουν αλλαγές στη μεσαία και την επιθετική γραμμή. Επιστρέφουν οι Αντάμοβιτς και Ζντραφκόφσκι, ενώ θέση διεκδικούν επίσης οι Ντα Σίλβα και Γκαθτανιάγα.

Τίποτα δεν είναι σίγουρο, καθώς όλα είναι ανοικτά στο σχήμα της ομάδας. Μπορεί να δούμε την ΑΕΛ με το 5-3-2 ή και το 4-2-3-1. Ανάλογα με τον σχηματισμό, θα χρησιμοποιηθούν και οι ανάλογοι ποδοσφαιριστές που θα καλύψουν τις ανάγκες του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ