aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓκολάρα του «μικρού» κράτησε ζωντανή την Ουαλία! (video)

Γκολάρα του «μικρού» κράτησε ζωντανή την Ουαλία! (video)

Πέρυσι έγινε ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία της Λίβερπουλ. Στο ντεμπούτο του με την Εθνική Ουαλίας έδειξε αποφασισμένος να… μη μείνει αυτό το μοναδικό του επίτευγμα. Ο Μπεν Γούντμπερν πέτυχε γκολάρα στο ντεμπούτο του με την εθνική ανδρών και ήταν αυτός που χάρισε σημαντική νίκη στην Ουαλία επί της Αυστρίας με 1-0, στο κυνήγι της πρόκρισης για το Μουντιάλ.

Οι Αυστριακοί κατάφερε να ισορροπήσει την υπεροχή της Ουαλίας στην αρχή του ματς και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 34′ με τον Αρναούτοβιτς, όμως στο δεύτερο ημίχρονο οι «δράκοι» έδειξαν τα δόντια του. Μπέιλ και Ράμσεϊ έφτασαν κοντά στο γκολ, αυτός όμως που τελικά έδωσε τη λύση ήταν ο 17χρονος άσος της Λίβερπουλ.

Με δυνατό μακρινό σουτ, ο Γούντμπερν έκανε το 1-0 στο 73′, τέσσερα λεπτά μετά την είσοδό του στο γήπεδο, στη θέση του Λόρενς. Με το τρίποντο αυτό η Ουαλία εκμεταλλεύτηκε άψογα την απώλεια βαθμών της Ιρλανδίας (1-1 στη Γεωργία) και βρέθηκε στο -2 από τη δεύτερη θέση, που οδηγεί στα μπαράζ του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου:

1.Σερβία 15
2.Ιρλανδία 13
3.Ουαλία 11
4.Αυστρία 8
5.Γεωργία 4
6.Μολδαβία 2

Ουαλία: Χένεσεϊ, Τσέστερ, Γουίλιαμς, Ντέιβις, Γκάντερ, Ράμσεϊ, Έντουαρντς, Ρίτσαρντς (46′ Κινγκ), Μπέιλ, Λόρενς (69′ Γούντμπερν), Βόουκς (69′ Ρόμπσον-Κανού).

Αυστρία: Λίντνερ, Λάινερ, Ντράγκοβιτς, Πρεντλ (27′ Ντάνσο), Χίντρεγκερ, Μπαουγκάρτλινγκερ, Ίλσανκερ, Σάμπιτζερ (79′ Γκρέγκοριτς), Αλάμπα, Αρναούτοβιτς, Χάρνικ (81′ Γιάνκο).

Οι καλύτερες στιγμές του ματς

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ