aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓκολ και... ξύλο!

Γκολ και… ξύλο!

Μάχη με τα όλα της στο Λέτσε!

Λέτσε και Κάλιαρι έμειναν στο 2-2 σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι που έγινε μία ημέρα αργότερα λόγω κακοκαιρίας, είχε δύο πέναλτι, τρεις κόκκινες και… μπουνιές του Όλσεν στον Λαπαντούλα.

Οι Σαρδήνιοι έχασαν έτσι την ευκαιρία να πιάσουν την Λάτσιο στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, πληρώνοντας τα πολλά και ανόητα λάθη τους στην εξέλιξη του αγώνα. Και αυτό γιατί προηγήθηκε με δύο γκολ διαφορά στο 67ο λεπτό και έδειχνε να είναι αγκαλιά με ένα σπουδαίο διπλό.

Κάπου εκεί, όμως, το ματς άρχισε να παίρνει… φωτιά! Ο Κατσιατόρε στο 82’ λειτούργησε σαν τερματοφύλακας και αποβλήθηκε, δίνοντας το δικαίωμα στον Λαπαντούλα να μειώσει το σκορ ένα λεπτό αργότερα. Εκείνη τη στιγμή, όμως, και από το πουθενά δημιουργήθηκε σύρραξη, ο Όλσεν χτύπησε με μπουνιά τον Λαπαντούλα, με τον διαιτητή να αποβάλλει και τους δύο, αφήνοντας την Κάλιαρι με εννιά παίκτες και την Λέτσε με δέκα.

Και με τη συμπλήρωση του πρώτου λεπτού των καθυστερήσεων, ο Ταχτσίδης έκανε την κάθετη και τροφοδότησε τον Καλντερόνι, ο οποίος με διαγώνιο τελείωμα ισοφάρισε σε 2-2 με το σκορ να παραμένει μέχρι το τέλος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ