aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓκιέ Γκιέ, ο αντικαταστάτης του Ολιβιέ Ζιρού!

Γκιέ Γκιέ, ο αντικαταστάτης του Ολιβιέ Ζιρού!

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Στη συνέντευξη του Άμπρααμ Γκιέ Γκιέ στην ιστοσελίδα «So Foot», υπάρχουν και κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία τα οποία δεν αναφέραμε (διαβάστε εδώ όσα είπε ο Ιβοριανός) για τον τέως επιθετικό των κυπελλούχων.

Εκτός από το γεγονός πως ο Γκιέ Γκιέ κατέχει το ρεκόρ με τα περισσότερα τέρματα (εφτά) στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές της Ligue 2 τη σεζόν 2010-11, ήταν ο ποδοσφαιριστής που αντικατέστησε έναν σπουδαίο συνάδελφό του, κάτι το οποίο λίγοι μπορεί να γνωρίζουν στην Κύπρο.

Ο Ιβοριανός στράικερ, που λέτε, όταν έπαιρνε μετεγγραφή στην Τουρ το καλοκαίρι του 2010, αντικαθιστούσε τον Ολιβιέ Ζιρού ο οποίος μετεγγράφηκε στην Μονπελιέ τότε και το 2011-12 αναδείχθηκε πρώτος της σκόρερ. Στην εν λόγω σεζόν, η Μοντμπελιέ για όσους θυμούνται, κατέκτησε το πρωτάθλημα Γαλλίας (το μοναδικό στην ιστορία της), κάτι που αποτέλεσε διαβατήριο για τον Γάλλο στράικερ να κερδίσει μετεγγραφή στην Άρσεναλ όπου παραμένει μέχρι σήμερα.

«Ο Γκιέ Γκιέ κάταφερε να γίνει ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της Ligue 2 στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Ένας τίτλος που ανήκει σε αυτόν, ακόμη μέχρι και σήμερα που επέστρεψε για λογαριασμό της Ορλεάνης», τονίζεται μεταξύ άλλων στην πρόταξη του δημοσιεύματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ