aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓκέτσε: «Θα απαντήσω στους επικριτές»

Γκέτσε: «Θα απαντήσω στους επικριτές»

Ο Μάριο Γκέτσε τόνισε πως θα δουλέψει σκληρά έτσι ώστε να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και να δώσει τις απαντήσεις του στους επικριτές του. Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός της Ντόρτμουντ υπογράμμισε πως επέστρεψε στους Βεστφαλούς, για να επιστρέψει και πάλι σε υψηλό επίπεδο.

Χαρακτηριστικά, ο διεθνής επιθετικός τόνισε στον γερμανικό Τύπο: «Για μένα είναι ένα νέο ξεκίνημα στη Ντόρτμουντ και ανυπομονώ για τη νέα χρονιά. Είναι σημαντικό να παραμείνω υγιής, να βρω ρυθμό και να παίξω. Θεωρώ πως έχουμε την ποιότητα και τα εφόδια για να πετύχουμε σημαντικά πράγματα. Διαθέτουμε πολύ καλή ομάδα… Όταν επέστρεψα στη Ντόρτμουντ, το έκανα γιατί ήθελα να βρεθώ σε μια ομάδα, σε ένα περιβάλλον, όπου θα παίξω ξανά το καλύτερό μου ποδόσφαιρο. Γνωρίζω πως αρκετοί λένε διάφορα για την κατάστασή μου, όμως με τις νίκες και τις εμφανίσεις μου θα απαντήσω σε όλους τους επικριτές και θα τους κερδίσω ξανά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ