aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓκεντούζι: «Η Άρσεναλ μπορεί να κερδίσει την Πρέμιερ Λιγκ»

Γκεντούζι: «Η Άρσεναλ μπορεί να κερδίσει την Πρέμιερ Λιγκ»

Το πρώτο δείγμα της νέας Άρσεναλ του Ουνάι Έμερι δεν ήταν θετικό κόντρα στην πρωταθλήτρια και πιο «δεμένη» Μάντσεστερ Σίτι.

Οι «κανονιέρηδες» έδειξαν να μην είναι στο ίδιο επίπεδο με μια ομάδα που θα διεκδικήσει το φετινό πρωτάθλημα και ένα από τα λίγα θετικά που κρατάνε οι φίλοι της ομάδας είναι η παρουσία του Ματέο Γκεντούζι.

O νεαρός Γάλλος έδειξε τρομερή ωριμότητα στο παιχνίδι του και οι άνθρωποι της Άρσεναλ πιστεύουν πως έχουν χτυπήσει φλέβα χρυσού με τον πρώην παίκτη της Λοριάν.

O «μικρός» με δηλώσεις του δεν έδειξε να απογοητεύτηκε μετά την ήττα από τη Σίτι και πιστεύει πως η ομάδα του έχει όλα όσα χρειάζεται για να πάρει τον τίτλο.

«Πιστεύω πως με τους παίκτες και το προπονητικό τιμ που έχουμε, μπορούμε να κερδίσουμε την Πρέμιερ Λιγκ. Όλοι το πιστεύουμε και θα δώσουμε τα πάντα για να κερδίσουμε όσο περισσότερα παιχνίδια μπορούμε. Πραγματικά το πιστεύω ότι μπορούμε», ήταν το πρώτο σχόλιο του 19χρονου και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Η Μάντσεστερ Σίτι είναι κορυφαία ομάδα, αλλά υπάρχουν πολλές τέτοιες στην κατηγορία γιατί η Πρέμιερ Λιγκ είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στην Ευρώπη. Μπορούμε να κερδίσουμε τίτλους, έχουμε ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ που μας επιτρέπει να το πετύχουμε» κατέληξε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ