aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Γκέλες» για Σίτι-Άρσεναλ, τρομερή νίκη με ανατροπή η Γουλβς

«Γκέλες» για Σίτι-Άρσεναλ, τρομερή νίκη με ανατροπή η Γουλβς

Το βαθμό της ισοπαλίας απέσπασε η Κρίσταλ Πάλας στο 90ο λεπτό της συνάντησης του «Έτιχαντ» απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι (2-2), με το αυτογκόλ του Φερναντίνιο να μετριάζει τη χαρά του Σέρχιο Αγουέρο, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ και είναι πλέον μόνος στην 4η θέση της λίστας των σκόρερ στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ. Νέα γκέλα για την Άρσεναλ, η οποία παρεχώρησε ισοπαλία στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (1-1), φοβερή ανατροπή και νίκη με σκορ 3-2 της Γουλβς επί της Σαουθάμπτον. Αναλυτικά τα απογευματινά αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής.

Απίστευτο ματς διεξήχθη στο «Έτιχαντ»! Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 39ο λεπτό, με τον Τσενκ Τοσούν να πετυχαίνει με κεφαλιά το πρώτο του γκολ με το σύλλογο, εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Κέιχιλ (σ.σ. επίσης με το κεφάλι) ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του ΜακΚάρθι.

Το σκορ παρέμενε σε αυτά τα επίπεδα μέχρι να έρθει το 82ο λεπτό. Ο Αγουέρο χτύπησε δύο φορές, και έφτασε τα 179 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ ξεπερνώντας τον Φρανκ Λάμπαρντ με τον οποίο συγκατοικούσαν πριν το ματς στην 4η θέση των σκόρερ στην ιστορία της λίγκας με 177 τέρματα.

Ο προπονητής της Τσέλσι κατέβηκε πλέον στην 5η θέση αλλά ο Αργεντινός δεν χάρηκε το επίτευγμά του, αφού το αυτογκόλ του Φερναντίνιο στο 90ο λεπτό ήρθε να «χαλάσει» τη βραδιά για τους παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Σαουθάμπτον-Γουλβς 2-3

Παρά το γεγονός ότι η Σαουθάμπτον απέκτησε ένα ισχυρό προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο, δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα από μια εκπληκτική στο δεύτερο μέρος Γουλβς. Οι παίκτες του Ραλφ Χάζενχουλτ προηγήθηκαν με σκορ 2-0 χάρη σε τέρματα των Μπέντναρεκ (15’) και Λονγκ (35’) αλλά το γκολ του Νέτο (53’) και άλλα δύο του Ραούλ Χιμένεζ (65’ με πέναλτι και 76’) έφεραν τούμπα το ματς…

Άρσεναλ-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 1-1

Άλλη μια απώλεια βαθμών για την Άρσεναλ. Οι «κανονιέρηδες» προηγήθηκαν με τον Μαρτινέλι να πετυχαίνει στο 45’ το ένατο γκολ του στη φετινή σεζόν αλλά μια ολική αδράνεια της άμυνας στο 83’ επέτρεψε στον Φλεκ να σουτάρει με το αριστερό, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Γουέστ Χαμ-Έβερτον 1-1

Αμφίρροπο ματς διεξήχθη στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, με τη Γουέστ Χαμ να προηγείται με τον Ντιόπ στο 40’ και την Έβερτον να ισοφαρίζει τέσσερα λεπτά αργότερα με τον Κάλβερτ-Λιούιν (44’).

Μπράιτον-Άστον Βίλα 1-1

Η Μπράιτον «τρύπησε» την άμυνα της Άστον Βίλα στο 38ο λεπτό με τον Τροσάρ, ο οποίος ολοκλήρωσε μια όμορφη αντεπίθεση με αριστερό διαγώνιο σουτ. Η πολυπόθητη νίκη δεν ήρθε ωστόσο ποτέ, αφού μια σουτάρα του Γκρίλις στο 75ο λεπτό έφερε… μοιρασιά!

Νόριτς-Μπόρνμουθ 1-0

Με σκορ 1-0 επικράτησε η Νόριτς της Μπόρνμουθ, σε ένα ματς που κρίθηκε από τη φάση του 31ου λεπτού. Ο Στιβ Κουκ αποβλήθηκε, αφού αποσόβησε βέβαιο γκολ με το χέρι, ο Τίρνι τον απέβαλε καταλογίζοντας πέναλτι και ο Πούκι άνοιξε το σκορ από τα έντεκα μέτρα. Στο 76ο λεπτό είδε την κόκκινη κάρτα και ο Γκόντφρεϊ για λογαριασμό των «καναρινιών» αλλά ο δείκτης του σκορ δεν άλλαξε μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ