aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓκέλες για Ναντ και Μπορντό

Γκέλες για Ναντ και Μπορντό

Η Μπορντό έχασε έδαφος στην προσπάθεια της να μείνει κοντά στις θέσεις που δίνουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, αφού παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στην Ντιζόν. Ο Κουιάρ έδωσε προβάδισμα στην φιλοξενούμενη, ο Χουάνγκ στο 35’ έφερε το παιχνίδι στα ίσια, ενώ ο Μπριάντ στο 64’ γύρισε το ματς για τους «Γιρονδίνους». Ωστόσο ο Κουιάρ στο 72’ διαμόρφωσε το τελικό 2-2, με την Ντιζόν να παίρνει έναν χρήσιμο βαθμό στην προσπάθεια να αποφύγει τον υποβιβασμό και να φτάνει τους 26, η Μπορντό έμεινε στους 35. Γκέλα και για τη Ναντ που έμεινε στο 0-0 με την Μετς και δεν μπόρεσε να κάνει ένα βήμα προς τα ψηλά πατώματα της βαθμολογίας.

Σπουδαία νίκη στην μάχη για την παραμονή σημείωσε η Νιμ που επικράτησε 1-0 της Ανζέ με γκολ του Μούσα Κονέ στο 80ο λεπτό. Με αυτό το τρίποντο η γηπεδούχος έφτασε τους 27 βαθμούς.

O κατήφορος της Τουλούζ που δεν έχει νίκη εδώ και τρεις μήνες για το πρωτάθλημα με μόλις μια ισοπαλία σε 14 ματς, συνεχίστηκε αφού γνώρισε την ήττα και από τη Νις με 2-0. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης, σημείωσε ο Λι Μελού στο 5ο, ενώ οι μωβ έμειναν με εννέα ποδοσφαιριστές, λόγω αποβολών των Γκάμπριελσεν στο 27’ και του Μορεϊρά στο 81’. Ο Ισεκά είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 90+1’ αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μπενίτες από την άσπρη βούλα, για να έρθει το γκολ του Ερέλ στο 90+5’ για το τελικό 0-2.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ