aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓκέλα - καταστροφή για την Τότεναμ στην Ολλανδία (vid)

Γκέλα – καταστροφή για την Τότεναμ στην Ολλανδία (vid)

Με τις δύο ομάδες να έχουν το απόλυτο μηδέν μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές, η μεταξύ τους αναμέτρηση έμοιαζε με παιχνίδι δίχως αύριο. Για τους Λονδρέζους το μομέντουμ έδειχνε να είναι εντελώς αρνητικό.

Παρότι είχαν τον απόλυτο έλεγχο και τρεις καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίωρο με Κέιν και Σον, εντούτοις οι Ολλανδοί πήραν το προβάδισμα με παράξενο τρόπο. Ο Λοσάνο έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με ένα πολύ περίεργο πλασέ, όπου η μπάλα κόντραρε και στον Σάντσες «κρέμασε» τον Γιορίς για το 1-0 (30’).

Τα πράγματα έδειξαν να στραβώνουν κι άλλο, όταν σε μία περίεργη απόφαση ο διαιτητής (μετά από υπόδειξη του βοηθού) ακύρωσε το γκολ της ισοφάρισης του Σάντσες (35’) υποδεικνύοντας παθητικό οφσάιντ στον Αλντερβάιρελντ, ο οποίος όμως δεν επηρέαζε την φάση, όμως η Τότεναμ δεν το έβαλε κάτω.

Ισοφάρισε άμεσα με πλασέ του Λούκας (38’, 1-1), έπειτα από υπέροχο ενέργεια του Τρίπιερ και πήρε το προβάδισμα με κεφαλιά του Κέιν, έπειτα από τέλεια σέντρα του Έρικσεν (55’, 1-2). Ωστόσο, παρότι είχε την PSV στα σχοινιά, δεν την τελείωσε. Ο Λαμέλα είχε δοκάρι στην φάση που θα μπορούσε να τελειώσει το παιχνίδι (73’) και η αποβολή του Γιορίς (79’) έφερε νέα δεδομένα στην αναμέτρηση.
Ο κρύος Μίχελ Φορμ απέκρουσε το φάουλ του Ντε Γιονγκ (80’), όμως δεν μπορούσε να κάνει τίποτα τρία λεπτά πριν το τέλος, όταν ο Περέιρο με κοντινή προβολή έκανε το 2-2 (87’), σε ένα αποτέλεσμα που πιθανότατα καταδικάζει τις δύο ομάδες να κυνηγήσουν με ρεαλιστικές πιθανότητες, μόνο την τρίτη θέση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ