aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓκαζαριάν: «Στην ΑΕΛ για το πρωτάθλημα και το κύπελλο»

Γκαζαριάν: «Στην ΑΕΛ για το πρωτάθλημα και το κύπελλο»

«Είχα προτάσεις από άλλες ομάδες, αλλά προτίμησα την ΑΕΛ είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Κύπρο», ήταν το σχόλιο του Γκεβόργκ Γκαζαριάν ο οποίος μίλησε στα ΜΜΕ της χώρας του και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην μετεγγραφή του στους κυπελλούχους Κύπρου.

Αναλυτικά: «Είχα επίσης προτάσεις από Ελλάδα, Πορτογαλία, Κουβέιτ και Ταϊλάνδη, αλλά επέλεξα την ΑΕΛ, η οποία είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Κύπρο και συμμετέχει στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η πόλη επίσης “έπαιξε” το ρόλο της. Ελπίζω ότι η οικογένειά μου θα αγαπήσει τη Λεμεσό».

Στην συνέχεια μίλησε για τους στόχους των γαλαζοκίτρινων: «Στόχος της ΑΕΛ είναι να κερδίσει το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα να επιτύχει τους στόχους. Για την ώρα δεν μπορώ να συγκρίνω το κυπριακό με το ελληνικό πρωτάθλημα, στο οποίο έπαιξα παλαιότερα, όμως γνωρίζω ότι θα αγωνιστώ σ’ ένα δυνατό πρωτάθλημα. Υπάρχουν εδώ αρκετοί τεχνίτες ποδοσφαιριστές από την Πορτογαλία και τη Βραζιλία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ